Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu
Ben de henüz dönüş alamadım :( genel olarak bu firmadan daha onceki basvurularıma da dönüş alamamıştım :( neye göre seçiliyor anlam veremedim

bana da daha mail gelmedi ama dönerler illaki arkadaşlar, herkesi tek seferde çağıramazlar ki. O yüzden bence hemen olumsuz düşünmeyelim.

• Like
Tepkiler: ezgisdd
İlk defa sun Express sınavına girdim ilk defa dönüş yapıldı hatta defalarca kez başvurmuşum her alımda. Sınavı biraz önce bitirdim gramer zordu bence uzun paragraflar yok Thy gibi ama şıklar çok yakın birbirine hepsi düşündürücü geldi bana. Speaking sanırım en kolay olandı soru bakımından. Writing 80 kelime bulmak zor geldi açıkçası ama sanırım mülakatı da zor roleplay falan bu teknik Thy de yok mesela.

İlk defa sun Express sınavına girdim ilk defa dönüş yapıldı hatta defalarca kez başvurmuşum her alımda. Sınavı biraz önce bitirdim gramer zordu bence uzun paragraflar yok Thy gibi ama şıklar çok yakın birbirine hepsi düşündürücü geldi bana. Speaking sanırım en kolay olandı soru bakımından. Writing 80 kelime bulmak zor geldi açıkçası ama sanırım mülakatı da zor roleplay falan bu teknik Thy de yok mesela.
speaking sorularinda cok mu genel anlamda sorular vardi? ornegin en sevdigin renk ne, neden? gibi bu tarz sorular mi vardi?

ya bana hiç dönmüyorlar neye göre kim mail alıyor
Az önce insan kaynaklarına mail attım, değerlendirmelerinde sadece olumlu olanlara mail göndereceklermiş. Ben de kriterleri sağlıyorum, ama bu tamamen havayolu şirketinin inisiyatifine bağlı.

arkadaslar bugun ilk kez mail alan var mi acaba?
Merhaba maalesef az önce bir mail ve SMS aldım. İngilizce sınavını tamamlama ve diğer aşamaları da geçip 30 Aralık'ta kurul mülakatı randevum olmasına rağmen bugün ön değerlendirme soruları ve ingilizce sınav daveti aldım konu hakkında onlara yazmak istedim fakat mail atamıyorum nedense

speaking sorularinda cok mu genel anlamda sorular vardi? ornegin en sevdigin renk ne, neden? gibi bu tarz sorular mi vardi?
Evet günlük sorular illa bi şeyler söylersiniz zaten hemen süre doluyor ama writing uzun bence yani Türkçe olarak bile ne yazsam diye düşünüyorsunuz ya da bana öyle geldi. Ama seviyenize güveniyorsanız speaking kısmından hiç korkmayın bence

• Like
Tepkiler: yyyenkyyy
Evet günlük sorular illa bi şeyler söylersiniz zaten hemen süre doluyor ama writing uzun bence yani Türkçe olarak bile ne yazsam diye düşünüyorsunuz ya da bana öyle geldi. Ama seviyenize güveniyorsanız speaking kısmından hiç korkmayın bence
tesekkur ederim umarim sureciniz olumlu sonuclanir🙏🏻

• Like
Tepkiler: morticia

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.