Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba tarih seçerken 1 numaralı mı 2 numaralı programı mı seçtiniz? Ben çarşamba günü 2 numaralı programda mülakata girdim türkçe ağırlıklı ilerledik ingilizce iki sorudan sonra mülakatı bitirdik roleplay yapmadık. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi acababelk
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun, totalde kaç dakika sürdü ve daha önceden müşteri dansmnlıgı vb deneyiminiz var mıydı sizin

Herhangi bir belge götürmedim açıkçası. Zaten belge götürmeye de gerek yok. Genel bir hazırlık yeterli olucaktır. Zaten mülakatın seyride sizin söylediklerinize göre ilerliyor. Gayet sıcak bir ortam var içerde ve sohbet havasında ilerliyor.
Roleplayi ingilizce mi yaptiniz?
İngilizce olarak ne sordular biraz bahseder misiniz kaç dk sürdü

Merhaba tarih seçerken 1 numaralı mı 2 numaralı programı mı seçtiniz? Ben çarşamba günü 2 numaralı programda mülakata girdim türkçe ağırlıklı ilerledik ingilizce iki sorudan sonra mülakatı bitirdik roleplay yapmadık. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi acaba
Sizlere herhangi bir geri dönüş yapıldı mı referans maili olarak?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.