Pozisyon veya İlan Adı
PEGASUS antalya base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sporcu olduğum için kaslarım yüzünden bir miktar tartıda ağırlığım fazla geliyor bunun haricinde bir miktar fazla yağ da var ama bmi olarak yukarıda kalıyorum elimden geldiğince 5 ocak tarihine kadar yetişmeye çalışıyorum ama az biraz yukarıda kalma ihtmialim var eğer dediğiniz gibi 3 ay sonra tekrardan dönüş yapıp süreç başlatırlarsa benim için harika olur çünkü o zamana almancamı b2 seviyesine çıkarmış olurum almanca üzerinden girerim.
Merhabalar rica ederim ne demek umarım süreciniz olumlu sonuçlanır başarılar dilerim şimdiden 😊

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.