Pozisyon veya İlan Adı
PEGASUS antalya base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ViktorBaba

Üye
14 Mar 2025
35
15
5
Arkadaşlar hepinize merhaba pegasus mülakat için 5 ocak verdi bana baktığım kadarıyla birçok kişiye 6 ocak vermişler hepimize hayırlı olmasını ve inşallah sorunsuz bir süreç olmasını diliyorum. Daha önceden bu sürece dahil olmuş ya da süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa onlara bir sorum var yardımcı olurlarsa sevinirim boy kilo ölçümünde diyelim ki üst sınırın birkaç kg üstünde çıktık direkt olarak süreç sonlandırılıyor mu yoksa kilo vermemiz için belli bir süre veriliyor mu hepinize şimdiden teşekkür ederim ve başarılar dilerim.

Boy kilo orantısı için çok katılar problem yaşatacağını düşünüyorum bende 5 ocaktayım umarım olumlu geçer

Boy kilo orantısı için çok katılar problem yaşatacağını düşünüyorum bende 5 ocaktayım umarım olumlu geçer
onu biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bazı firmalar 2,3 kg için 1 ya da 2 hafta süre verdiğine dair bilgileri bu platforma okumuştum bu konu hakkında kesin bilgiye sahip birileri varsa bizi aydınlatırsa sevinirim

• Like
Tepkiler: Dilann
onu biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bazı firmalar 2,3 kg için 1 ya da 2 hafta süre verdiğine dair bilgileri bu platforma okumuştum bu konu hakkında kesin bilgiye sahip birileri varsa bizi aydınlatırsa sevinirim
Ben de merak ediyorum erkeklerde 1.80 boy 90 kilo sportif birini sorun ederler mi acaba

Selamlar, bahsettiğiniz süreçten geçmiş bir olarak saw base de bize yapılan sunumlarda boy konusunda katılar maalesef esneklik sağlamıyorlar ama kilo için ideal kiloya ulaştığınız da bizimle mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz demişlerdi.

Merhaba 26 aralık için katıldım saw base için ve az önce boy-kilo nedeniyle ayrıldım. Maalesef 160’ken 158 ölçüldüm ve elendim. Kilodan geçemezseniz eğer applycabin’e tekrar mail atmanızı istiyorlar kilo verince ama boyda aşama sonlanıyor. Sorularınız varsa da yanıtlarım

• Like
Tepkiler: Maide
Merhaba 26 aralık için katıldım saw base için ve az önce boy-kilo nedeniyle ayrıldım. Maalesef 160’ken 158 ölçüldüm ve elendim. Kilodan geçemezseniz eğer applycabin’e tekrar mail atmanızı istiyorlar kilo verince ama boyda aşama sonlanıyor. Sorularınız varsa da yanıtlarım
Kilodan geçemezsek ideal kiloya ulaşıldığında mail attığımız zaman geri dönerler mi kesin?Böyle birşey yaşayan oldu mu

Kilodan geçemezsek ideal kiloya ulaşıldığında mail attığımız zaman geri dönerler mi kesin?Böyle birşey yaşayan oldu mu
Ikinci kere donus yapiyorlar, uc ay sonra demislerdi ve uc ay sonra da donuldu bana. Kiloda en ufak farka kabulleri yok bir kilo iki kilo fark etmiyor. BMI sinirinda anladigim kadariyla 24.9 dahil ve ustu kabul edilmiyor. 24.3 ile kabul olan biliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.