Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İngizlice sınav ve sözlü mülakat nasıldı acaba neler soruldu
Yazılı İngilizce ortalama B1 seviye diyebilirim hatta daha kolay sorular da var.Sözlü İngilizce yaklaşık 6 7 dakika sürdü.Öncelikle kısaca kendimden bahsettim.Üniversite okuduğum şehir ve bölümüm hakkında sorular sordu.Yaşadığım şehri ve İstanbul'u olumlu ve olumsuz yönleriyle karşılaştırmamı istedi.İngilizceyi nasıl öğrendiğimi sordu.Aile bireylerim hakkında sorular sordu.Bir de son olarak evcil hayvanımım olup olmadığını onu nasıl sahiplendiğimi sordu.Şu an aklıma gelenler bunlar.Yani tamamen o anki sohbet akışına göre sorular soruyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Yazılı İngilizce ortalama B1 seviye diyebilirim hatta daha kolay sorular da var.Sözlü İngilizce yaklaşık 6 7 dakika sürdü.Öncelikle kısaca kendimden bahsettim.Üniversite okuduğum şehir ve bölümüm hakkında sorular sordu.Yaşadığım şehri ve İstanbul'u olumlu ve olumsuz yönleriyle karşılaştırmamı istedi.İngilizceyi nasıl öğrendiğimi sordu.Aile bireylerim hakkında sorular sordu.Bir de son olarak evcil hayvanımım olup olmadığını onu nasıl sahiplendiğimi sordu.Şu an aklıma gelenler bunlar.Yani tamamen o anki sohbet akışına göre sorular soruyor.
Çok teşekkür ederim çok sağolun

Merhaba ing yazılı sonrası ing sözlüye kaç gün sonra çağırıldınız acaba

Yaklaşık bir hafta sonra diyebilirim.Yine aklınıza takılan bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım.Şimdiden başarılarr
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum, acaba boyumuzu ölçen makine nasıl birşey ben hiç bilmiyorum. Çorap çıkarılmadığını söylemiştiniz uzun pantolon giyenlerin paçalarını sıyırmasını istediler mi ajette öyleydi sanırım

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum, acaba boyumuzu ölçen makine nasıl birşey ben hiç bilmiyorum. Çorap çıkarılmadığını söylemiştiniz uzun pantolon giyenlerin paçalarını sıyırmasını istediler mi ajette öyleydi sanırım
Ben etek giymiştim ama paçası fazla uzun pantolon giyecekseniz paçasını hafif kaldırmanız istenebilir.Yanlış hatırlamıyorsam makine boy ve kiloyu aynı anda ölçüyor.Eğer boy ve kilo konusundaki tereddüt ediyorsanız fikir olsun benim boy ve kilom bildiğim gibi çıktı eksik veya kısa çıkmadım.

• Like
Tepkiler: Hry07
Merhaba boy kilo ölçümünde çorap çıkarılmıyor.Yara izi kontrolü de yapılmıyor.Kurul aşamasında soruluyor beyanınızı esas alıyorlar.
Kolumdaki dövmeyi sildiriyorum, nerdeyse silindi sayılır, kontrol ederler mi? Ederlerse sıkıntı yapıyorlar mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Kolumdaki dövmeyi sildiriyorum, nerdeyse silindi sayılır, kontrol ederler mi? Ederlerse sıkıntı yapıyorlar mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Fiziki bir kontrol yapılmıyor.Son aşamada herhangi bir dövme ya da yara iziniz var mı diye soruyorlar ve sizin beyanınızı esas alıyorlar.Zaten dediğiniz gibi neredeyse silindiyse sorduklarında söylersiniz dürüst olmak lehinize olur ve bence bir sorun yaşamazsınız.Şimdiden başarılarr.

Fiziki bir kontrol yapılmıyor.Son aşamada herhangi bir dövme ya da yara iziniz var mı diye soruyorlar ve sizin beyanınızı esas alıyorlar.Zaten dediğiniz gibi neredeyse silindiyse sorduklarında söylersiniz dürüst olmak lehinize olur ve bence bir sorun yaşamazsınız.Şimdiden başarılarr.
merhaba ilk aşama olan ingilizce ve genel yetenek yazılı sınavları hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? ve 100 soruya kaç dk oluyor acaba şimdiden teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.