Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
thyninki tam dijital. boy icin tepeden bi cubuk iniyor kafaniza degdigi an geri takliyor dijital ekranda boyunuz gozukuyor. pgs de katlanir metre gibi bir sistem var gorevli cubugu kendisi kafaniza koyuyor. thy kadar saglam sonuc cikmiyor bence. evde metreyle olcunce 1.76 cikmistim. thy de kendimi gerdim derin de nefes aldim(oldugumdan kisa cikmak istemedigim icinxd) orda 1.77 ciktim. normal dursam 1.76 cikardim. pgsde de aynisini yaptim 1.80i gecti jsnakdoci ust sinir oldugu icin gorevli sordu boyun kac normalde diye. 1.77 dedim tekrar olcelim dedi hafif kambur durdum 1.78 cikti
Aa ben sizi hatırladım umarım süreciniz iyi geçer, geçti mi falan yazmıştım başka bir başlıkta :'D süreçlerinizde başarılar dilerim cevapladığınız için de teşekkürler

thyninki tam dijital. boy icin tepeden bi cubuk iniyor kafaniza degdigi an geri takliyor dijital ekranda boyunuz gozukuyor. pgs de katlanir metre gibi bir sistem var gorevli cubugu kendisi kafaniza koyuyor. thy kadar saglam sonuc cikmiyor bence. evde metreyle olcunce 1.76 cikmistim. thy de kendimi gerdim derin de nefes aldim(oldugumdan kisa cikmak istemedigim icinxd) orda 1.77 ciktim. normal dursam 1.76 cikardim. pgsde de aynisini yaptim 1.80i gecti jsnakdoci ust sinir oldugu icin gorevli sordu boyun kac normalde diye. 1.77 dedim tekrar olcelim dedi hafif kambur durdum 1.78 cikti
Pegausta çorap çıkarmamızı vs. istiyorlar mı ten rengi yada normal çorap farketmez

Arkadaşlar evde boyunuzu metreyle sabit bir şekilde ölçtüyseniz orda da aynı çıkıyor 1.71 benim boyum orda da aynı ölçüldüm
İster istemez boy konusu bazı insanlarda tabu 158 ise 160 sanılıyor 177 ise 180 sanılıyor bence de evde doğru ölçüldüğü zaman orada uçuk şekilde fark çıkmaz 5 cm fark yazanlar bile gördüm

Gece uçuşu, yaz kış farkı vs birçok ekstra durum ile ortalama 80-90ı bulur muhtemelen yeni başlayanlar 👩‍✈️

Pegausta çorap çıkarmamızı vs. istiyorlar mı ten rengi yada normal çorap farketmez
siyah opak corapla ciktim kimse bir sey demedi
İkisinde de dijital aletlerle ölçmüyorlar mı aslında nasıl bu kadar fark olabilir. Siz hiç evde boyunuzu ölçtünüz mü cetvelle yada mezurayla onlarda ne kadar çıkıyordu boyunuz? Cevaplarsanız memnun olurum.
tesekkur ederi
Aa ben sizi hatırladım umarım süreciniz iyi geçer, geçti mi falan yazmıştım başka bir başlıkta :'D süreçlerinizde başarılar dilerim cevapladığınız için de teşekkürle
tesekkur ederim bi surec kalmadi iki firmadan da bu hafta olumsuz donus geldi :')
Aa ben sizi hatırladım umarım süreciniz iyi geçer, geçti mi falan yazmıştım başka bir başlıkta :'D süreçlerinizde başarılar dilerim cevapladığınız için de teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.