Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

erayxcx

Üye
29 Eyl 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar 29 eylül gerçekleştirilen mülakatta boy kilo ölçümünden az bir farkla olumsuz sonuç aldım. Pegasusun bir sonraki mülakatları ne zaman olabilir? Az çok tarih aralığını kestirebilirsem hazırlığımı da ona göre yapmak isterim.BMI oranımı düşürmem gerekiyor. Bu sene içerisinde tekrar ilanlar açılır mı? Biraz araştırma yaptığımda olası bi süreç için 2026 mayıs ayına doğru gerçekleşir diye söyleyen kişilere rastladım ne kadar doğru bilemiyorum. BMI değeri sebebiyle olumsuz yanıt aldığım için istenen boy kilo endeksine geldiğimde mail yoluyla dönüş sağlarsam ilk mülakata çağırılıyor muyum? 2. kez boy kilo ölçümüne katılabilmiş kişilerden süreçle ilgili bilgi almak isterim. Teşekkür ediyorum.

Merhabalar 29 eylül gerçekleştirilen mülakatta boy kilo ölçümünden az bir farkla olumsuz sonuç aldım. Pegasusun bir sonraki mülakatları ne zaman olabilir? Az çok tarih aralığını kestirebilirsem hazırlığımı da ona göre yapmak isterim.BMI oranımı düşürmem gerekiyor. Bu sene içerisinde tekrar ilanlar açılır mı? Biraz araştırma yaptığımda olası bi süreç için 2026 mayıs ayına doğru gerçekleşir diye söyleyen kişilere rastladım ne kadar doğru bilemiyorum. BMI değeri sebebiyle olumsuz yanıt aldığım için istenen boy kilo endeksine geldiğimde mail yoluyla dönüş sağlarsam ilk mülakata çağırılıyor muyum? 2. kez boy kilo ölçümüne katılabilmiş kişilerden süreçle ilgili bilgi almak isterim. Teşekkür ediyorum.
Merhaba, kilo verdiğiniz ve erkekler için 20-27, kadınlar için 18-24 BMI aralığına geldiğiniz takdirde mail atarsanız, tekrardan davet ediliyorsunuz sürece, başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: gunes
Dün o mülakatta ben de vardım 60 küsür kişiydik baya kişi elendi 15-20 kadar ufak oranlara bile tölerans göstermemeleri beni şaşırttı boy kilodan önce yapılan konuşmada tölerans gösterileceğini söylemişti elenen arkadaşlara üzüldüm sizden sonra da zaten yüz soruluk bir sınava girdik biz

merhabalar ne zaman başvurmuştunuz acaba? ben temmuz ayının ortalarında başvurmuştum ve hala bir cevap alamamam endişelendirdi açıkçası.

Dün o mülakatta ben de vardım 60 küsür kişiydik baya kişi elendi 15-20 kadar ufak oranlara bile tölerans göstermemeleri beni şaşırttı boy kilodan önce yapılan konuşmada tölerans gösterileceğini söylemişti elenen arkadaşlara üzüldüm sizden sonra da zaten yüz soruluk bir sınava girdik biz
Sorular nasildi ? Ozellikle grammar ve vocabulary kismi , yarin bende gireceğim yardimci olabilirsen sevinirim

en geç 1 hafta içerisinde dönüş olacağını söylemişlerdi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.