Pozisyon veya İlan Adı
Ramp İşçisi
İstasyon Adı
Dalaman
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

erenn0148

Üye
28 Ocak 2026
128
40
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Herkese iyi forumlar. Ocak ayında TGS ile mülakata girdim. Şubat ayında tarafıma mülakat sonucumun olumlu olduğu bildirildi. Ben de kurumsal bir firma olduğu için bu bildirime güvenerek hayatımı ona göre planladım, ev tuttum, masrafa girdim, düzenimi değiştirdim. Ancak aradan aylar geçmiş olmasına rağmen ne bir arama, ne bir bilgilendirme, ne de net bir açıklama yapılmış değil.

İnsan merak ediyor; eğer alım yapılmayacaksa neden olumlu sonuç bildiriliyor? Eğer süreç devam ediyorsa neden adaylar bilgilendirilmiyor? Bir mesaj göndermek bu kadar mı zor? İnsanların umutlarıyla, planlarıyla ve maddi durumlarıyla bu kadar kolay oynanabiliyor mu?

En çok da kurumsallık adına hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü verilen bir olumlu dönüşün insanlar üzerinde oluşturduğu beklentinin farkında olunması gerekir. Sessizlik bazen olumsuz bir cevaptan bile daha yıpratıcı olabiliyor. Keşke en başından net konuşulsaydı da insanlar aylarca belirsizlik içinde bekletilmeseydi.

Koskoca bir şirketin, aylarca haber bekleyen adaylarına gösterebildiği tek şey sessizlik olmamalıydı.

Aynı şekilde bir sürü kişi işinden ayrıldı. İstanbul saw için söylüyorum, mülakat olumlu geçti evrak teslimi yapıldı 2 hafta içinde aranacaksınız eğitim için denildi. 3 ay geçti ses yok. Arayan ulaşamıyor, ulaşan bir cevap alamıyor. İnsanlar hem işinden oluyor hem maddi sıkıntılar yaşıyor. Bir de bunun yanında son bir ay sgk ödemesi olmamalı diye bir bilgi dolaşıyor insanlar başka işe de giremiyor. Biraz daha vakit geçsin belki dönüş olur diye bekliyoruz. Sigortasız iş bulup girenler var...
Alımlar durduysa durdu denseydi, bikaç ay sonra tekrar değerlendirilecekse ona göre bilgilendirme yapılsaydı. Bekleyenleri mağdur etmemek adına işten çıkmış olsalar bile en azından başka işe girmenin bu süreçte yaşanan aksaklıklardan dolayı sorun teşkil etmeyeceğine dair net bir açıklama yapılsaydı. Bütün süreci kulaktan dolma bilgilerle geçiriyoruz. En sağlam görülen kaynak tgs'de çalışan arkadaşı olan insanlar olarak görülüyor. Ki arkadaşları neyi ne kadar bilebilir kim bilir hangi pozisyonda çalışıyor ve herhangi bir kaynaktan bilgi alarak mı kendi fikirlerince mi bilgi veriyor belli değil. Kurumsal bir firma için bilgilendirmesi yetersiz, bu savaş sürecinde kendileri gibi adayların da süreci maddi manevi minimum zararla atlatması için yeterli çabayı gösterdiklerini düşünmüyorum açıkçası.
Bu süreçte başvurmadığımız işler oldu ilanları kalktı bile. Ve sonuçta hala sürecimizin devam ettiğine dair net bi bilgimiz de yok. Eğitim beklemek adına işsiz kaldık..

Dostlar artık zor gözüküyor özellikle Dalaman için konuşuyorum çok zor

• Like
Tepkiler: erenn0148
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.