Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Esenlikler herkese.

Benim anlamadığım şey, sürekli bir insan sirkülasyonu olması. Sürekli insanlar başvuru yapıyor, gelip gidiyorlar.
Bazılarımıza doktor onay veriyor ve evrak listesi veriliyor. Onları tamamlayıp teslim ediyoruz ve “haber vereceğiz” denilip geri gönderiyorlar.
İnsanlar “en geç 10 güne çağırırlar” diye evlerinde boş boş bekliyor; ancak en erken dönüşleri 2-3 ay sonra oluyor.
Bilgi almak istediğinde mail veya wp üzerinden mesaj yazıyorsun, dönüş olmuyor.
En azından belirli aralıklarla süreç hakkında bilgi verilse güzel olmaz mıydı?
İşbaşı tarihi verip, o tarihin üzerinden aylar geçiyor, yine ses yok.Gerçekten inanılmaz bir sistem.
Arayıp görüşebildiniz mi hiç

Aralık 11' de istihdam ofisinde mülakata katıldım. Sonra havalimanına gittim doktor görüşmesi ve 1 saatlik demo oldu. Aralık 25'de msj geldi onaylandıniz diye evrak listesi verdiler onları da götürdüm ocak 2.haftasi baslicaksiniz dediler o güzden beri bekliyorum
Bilgi aldığınızda ne diyorlar peki en son ne zaman görüstünüz

Ekipman bölümü için görüşmüştük evrakları teslim ettikten 5 ay sonra tekrar ulaşıp sürece devam etmek ister misiniz dediler kabul ettim bölüm değişikliği yapıp içecek bölümü olacak dediler onu da kabul ettim tekrar evrak istediler onu da verdim ocak ay'ında başlayacaksınız dediler onu da kabul ettim ondan sonrası sırra kadem bastılar hiçbir şekilde iletişim olmadı.

Ekipman bölümü için görüşmüştük evrakları teslim ettikten 5 ay sonra tekrar ulaşıp sürece devam etmek ister misiniz dediler kabul ettim bölüm değişikliği yapıp içecek bölümü olacak dediler onu da kabul ettim tekrar evrak istediler onu da verdim ocak ay'ında başlayacaksınız dediler onu da kabul ettim ondan sonrası sırra kadem bastılar hiçbir şekilde iletişim olmadı.
Umarjm dönüş olur kısa sürede bende evaklarımı verdim dönüş bekliyorum uzun bekleyenleri görünce gözüm korktu açıkcası

Umarjm dönüş olur kısa sürede bende evaklarımı verdim dönüş bekliyorum uzun bekleyenleri görünce gözüm korktu açıkcası
Şu sıralar biraz zor gibi dönüş olması bence.
Malum savaş yüzünden işe alım süreci biraz daha yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur da evrak teslimi yapıp dönüş bekleyenlere nisan ay'ı içerisinde dönüş olur.
TGS nin bu akşam 23:55'de iş başvurusu süresi bitiyor bakalım yenilenecek mi onu takip edeceğim.

Şu sıralar biraz zor gibi dönüş olması bence.
Malum savaş yüzünden işe alım süreci biraz daha yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur da evrak teslimi yapıp dönüş bekleyenlere nisan ay'ı içerisinde dönüş olur.
TGS nin bu akşam 23:55'de iş başvurusu süresi bitiyor bakalım yenilenecek mi onu takip edeceğim.
Tgs iga için mi alım yapıyor

8 Ocak'ta başvuru yaptım bugün 1 Nisan ve hala bekliyorum ancak 3 aşamaya geldim evrak teslimi yaptım bayramdan önce hala işbaşı Mesajını bekliyorum Demek ki bir iki ay daha bekleyeceğiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.