Yazdıklarım biraz bazı nedenlerden farazi veya genelleme olucak. Bu durum bana Emirateste olmuştu cvye geri dönüş yaptıklarında planlanan günde katılamayacağımı anladığımda mail attım. Sonra bi daha döndüler herhangi bi benim seçtiğim open daya katılabileceğimi yalnızca gelmeden önce onlara bir mail atıp hangi etkinlikte katılım sağlayacağımı bildirmemi istediler. Bodrumda katılacağımı ilettim, iş yoğunluğundan katılamadım yine. Yani bu süreçte totalde 3-4 kere aramışlardı ama 2 kere ertelemiş oldum. Sonrasında 6 ay sonra tekrar başvurabileceğim mailini atmışlard yani elendim

Hava yolu şirketlerinin hepsinin, özellikle kurul sonucu vermelerinde ki en önemli etkenlerden biri işi ne kadar istediğini görmeleri. Sizi forumda gördüğüm hatırladığım kadarıyla tecrübelisiniz bu konularda. Yani ne kadar zorlu bir süreçte olsa da değerlendirme
aşamalarına katılan biriyle, 2 kere ertelemiş birine aynı gözle bakmazlar. Thy daha katıyken pegasus genel olarak her konuda daha yapıcı. Ama yine de pegasusda işini ciddiye alan, küçük şeylere bile özen göstermiş insanları seçiyor.
Ama bunların yanında Pegasusda kadınlara pozitif bir ayrımcılık söz konusu. Şirket vizyon ve misyonunda ve yaptıklarında kadın istihdamına verdiği önemi her zaman hissettiriyor. Total görüşüm ileriki süreçlerde konusu açılırsa erteleme nedenlerinizi elinizde olmayan nedenlere dayandırabilirseniz, veya işi ne kadar istediğinizi hissettirirseniz sorun olmayacağını düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla bir kaç dil bilen ingilizcesi iyi seviyede olan biriydiniz. 2 dil bilmeye baya önem veriyor Pegasus.