Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu

Sganador

Üye
28 Eyl 2025
30
6
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim,
Video mülakatı sonrası 1 Ekime kadar sisteme belgeleri yüklemem gerektiğine dair mail aldım, dosyaları da yükledim. Fakat olumlu ya da olumsuz hiçbir dönüş almadım. Örneğin burada bazı arkadaşlara belgeleri eksik yüklediklerine dair uyarı mailleri gelmiş. Önceki süreçlerde 2 hafta süreyle mail aldığım için, şu aşamada 1 ay beklemiş olmak beni biraz endişelendirdi. Bu tarihte belge yükleyip olumlu ya da olumsuz dönüş alan arkadaşlarımız var mı acaba? 🙂🥲

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim,
Video mülakatı sonrası 1 Ekime kadar sisteme belgeleri yüklemem gerektiğine dair mail aldım, dosyaları da yükledim. Fakat olumlu ya da olumsuz hiçbir dönüş almadım. Örneğin burada bazı arkadaşlara belgeleri eksik yüklediklerine dair uyarı mailleri gelmiş. Önceki süreçlerde 2 hafta süreyle mail aldığım için, şu aşamada 1 ay beklemiş olmak beni biraz endişelendirdi. Bu tarihte belge yükleyip olumlu ya da olumsuz dönüş alan arkadaşlarımız var mı acaba? 🙂🥲
1 ekimde yükledim 11 ekimde ek belge istendi yükledim hala haber gelmeyince mail attım bugun :/ artık süreci kafamda kurguladıgımı dusunmeye baslayacagım az kaldı 🥺

• Like
Tepkiler: cemphfdd
1 ekimde yükledim 11 ekimde ek belge istendi yükledim hala haber gelmeyince mail attım bugun :/ artık süreci kafamda kurguladıgımı dusunmeye baslayacagım az kaldı 🥺
"************* Hanım Merhaba,
Belge kontrolleri devam etmekte olup, en kısa sürede e- posta yoluyla tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır." yazmıslar sabırla beklemeye devam edeceğiz arkadaşlar🙏

Hangi mail adresine attınız acaba?
Ben de atsam mı diye düsünüyorum simdi. Olağan süreyse boşuna kendilerini oyalamak da istemiyorum ama bu hafta da bitti 🥲😓

"************* Hanım Merhaba,
Belge kontrolleri devam etmekte olup, en kısa sürede e- posta yoluyla tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır." yazmıslar sabırla beklemeye devam edeceğiz arkadaşlar🙏
Oh sevindim iyi haber 🙏🙏🙏🥲 hepimizin hakkında en güzeli ve hayırlısı olur umarım

Arkadaşlar bana davet maili geldi bugün çok şükür 1 aydan sonra maillerinizi kontrol edin size de gelecektir.

• Like
Tepkiler: eloscugum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.