usher4551

Üye
29 Eki 2024
4
0
0
Merhaba arkadaşlar 5 Kasım'a kadar yüklemem gereken dosyalardan lise mezuniyet belgemi görüntülüyememişler mail iki gün önce geldi halbuki hepsini aynı formatta yükledim
forumda bu sorunla karşılaşanları gördüm aylardır geri dönüş almamışlar var bu durum beni geriyor ne yapabilirim?
Aylar önce bu maili alanlara geri dönüş gerçekleştirdiler mi?

Ben ilan (kabin memurluğu) açıldığı ilk gün başvurdum. Ağustosta olumlu maili aldım. Ekim ayında belge yükleme maili geldi ve belgeleri yükledikten sonra "belge görüntülenememektedir" maili geldi. Belgeleri silip tekrar yükledim. Hala bir dönüş almadım. Sanırım bahar dönemini bulacak çağırmaları.

• Like
Tepkiler: usher4551
Ben ilan (kabin memurluğu) açıldığı ilk gün başvurdum. Ağustosta olumlu maili aldım. Ekim ayında belge yükleme maili geldi ve belgeleri yükledikten sonra "belge görüntülenememektedir" maili geldi. Belgeleri silip tekrar yükledim. Hala bir dönüş almadım. Sanırım bahar dönemini bulacak çağırmaları.
Tekrardan aynı mail geldi mi belgeleri hiç tekrar güncellediniz mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.