Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
14 Şub 2025
68
19
5
Yani ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bazı kişileri eğitime çağırmışlar bile biz hala bekliyoruz sanki bir sene beklememiş gibi olumsuzsa haber versinler belirsizlikten de yorulduk birkaç tanıdık vardı sordum oradan bile cevap alamıyoruz

Yazmadıgım yer sormadıgım kişi kalmadı ve bende cevap alamadım sözde grup grup cagrıyorlar diyorlar ama biz yedekteyiz zaten yeni basvuran degiliz hiç bu konuda hakkında bilgisi olan yok mu acaba 2. Grup için mi cagrılacagız ya da elendik mi anlamadım

Yazmadıgım yer sormadıgım kişi kalmadı ve bende cevap alamadım sözde grup grup cagrıyorlar diyorlar ama biz yedekteyiz zaten yeni basvuran degiliz hiç bu konuda hakkında bilgisi olan yok mu acaba 2. Grup için mi cagrılacagız ya da elendik mi anlamadım
Ben de anlamadım başta bu çağırılanlar saw içindir diye düşündüm ama iga için alınan da var. Eğer bir sene bekletip bu kadar az insan alacaklarsa büyük haksızlık hem de hali hazırda kazanmışken.

• Like
Tepkiler: gokceb ve ayserd
Ben de anlamadım başta bu çağırılanlar saw içindir diye düşündüm ama iga için alınan da var. Eğer bir sene bekletip bu kadar az insan alacaklarsa büyük haksızlık hem de hali hazırda kazanmışken.
Biz gecen sene kazandık eger yer olsaydı olumlu mesaj gelecekti ama yer olmadıgı için şaka gibi ama bu seneye sarkıtıldık ve bu sene de cevap yok 1 ay oldu yani anlamadım

Şu görüntüleyen ama cevap vermeyen yedek adaylar da bi zahmet yazsanız ölmezsiniz bilgi alışverişi yapalım ki belki bi yere varırız

Burdaki kişiler sağlığa geçip mi bekliyor yoksa hiç çağrılmadı mi ben sağlığı gectim ama hala eğitim için aranmadim var mi bnm gibi bekleyen

Vallahi herkesin aklındaki soru gerçekten çok uzattılar ya süreci

Burdaki kişiler sağlığa geçip mi bekliyor yoksa hiç çağrılmadı mi ben sağlığı gectim ama hala eğitim için aranmadim var mi bnm gibi bekleyen
Size sağlığı geçtiniz dediler mi? Ben de sağlık raporunu ve gerekli diğer evrakları teslim ettim ancak olumlu olumsuz dönüş bekleyin, olumlu olursa eğitim için aranırsınız dediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.