Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Size aşırı katılıyorum gerçekten sektördeki neredeyse bütün firmalarda görüşmeye girdim ve en kötüsü belki de buydu. Bende dün olumsuz dönüş aldım hayırlısı olsun. Belki de olmaması daha iyi oldu diyorum. Ayrıca torpiliniz olup olmadığını açıkça sormak nedir ya? Bu kadar açık ve alelade sorulmasına şok oldum. Bana hiç böyle bir soru yöneltmediler ama İngilizce konusunda da aşırı haklısınız. K.M mülakatlarında fark ettiğim nokta hep bu İngilizce için aşırı kasıyorlar. Havalimanında çalıştım ve bir gün bile İngilizce de sorun yaşamadım. Nedense mülakatlarda beğenmiyorlar… hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok ilginc ve ayip bana daha donus bile yapilmadi biraz komik oluyor artik bu surecler !!!

Size aşırı katılıyorum gerçekten sektördeki neredeyse bütün firmalarda görüşmeye girdim ve en kötüsü belki de buydu. Bende dün olumsuz dönüş aldım hayırlısı olsun. Belki de olmaması daha iyi oldu diyorum. Ayrıca torpiliniz olup olmadığını açıkça sormak nedir ya? Bu kadar açık ve alelade sorulmasına şok oldum. Bana hiç böyle bir soru yöneltmediler ama İngilizce konusunda da aşırı haklısınız. K.M mülakatlarında fark ettiğim nokta hep bu İngilizce için aşırı kasıyorlar. Havalimanında çalıştım ve bir gün bile İngilizce de sorun yaşamadım. Nedense mülakatlarda beğenmiyorlar… hakkınızda hayırlısı olsun.
Size ne tarz İngilizce sorular yönetildi,böyle düşünmenize sebep oldu?

Size ne tarz İngilizce sorular yönetildi,böyle düşünmenize sebep oldu?
Klasik mülakat sorularıydı aslında ve herhangi bir problemde yaşamamıştım. Kendinizi tanısın vs. Beni kişilik yapımdan dolayı almadıklarını düşünüyorum. Oradaki kadın sesimin uçak için çok kibar olduğunu ima etmişti. Uçakta bağırmam falan gerekiyormuş. Açıkça yeterli bulamadığını söylemedi ama ima etti anladım… Sivil Havacılık mezunu olduğumu hepsini bildiğimi belirtmeme rağmen yeterli bulamadılar sanırım 🤷🏼‍♀️ Konuşma şeklim kibar kabul ediyorum ama mülakat olduğu için ekstra dikkat etmiştim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.