Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende az çok tahmin ediyorum ne olacağını da neyse,ne sertifikaymış bu böyle boşuna okul okuduk sanki
sizi sürece dahil etmiyorlar beni dahil edip kuruldan geçirip dil aşamalarını tamamlatıp 1 ay kendilerine bağlayıp sonrasında sertifkasız olduğumu hatırlıyorlar ama ne hikmetse sitede sertfika ve tecrübesiz olup iş teklifi alanlar var ben anlamadım her insana farklı dönüşler var gerçekten bazen en hayırlısı böyle diyorum diyorum çok daha profesyonel yerlerde çalışıp kendimizi daha iyi geliştirebiliriz bazen olmaması en iyisi

sizi sürece dahil etmiyorlar beni dahil edip kuruldan geçirip dil aşamalarını tamamlatıp 1 ay kendilerine bağlayıp sonrasında sertifkasız olduğumu hatırlıyorlar ama ne hikmetse sitede sertfika ve tecrübesiz olup iş teklifi alanlar var ben anlamadım her insana farklı dönüşler var gerçekten bazen en hayırlısı böyle diyorum diyorum çok daha profesyonel yerlerde çalışıp kendimizi daha iyi geliştirebiliriz bazen olmaması en iyisi
aynen öyle Ece hanım ikimizde bunun için yeterince çaba harcadık,ben yetkinliklerimin buna yeterli oldugunudüşünüyorum,sırf sertifikam olmadığı için sürece dahil edilmemek çok mantıksız geliyor,sizde aşamaları tamamladığınız halde dönüş olmuyor anlamak çok zor

aynen öyle Ece hanım ikimizde bunun için yeterince çaba harcadık,ben yetkinliklerimin buna yeterli oldugunudüşünüyorum,sırf sertifikam olmadığı için sürece dahil edilmemek çok mantıksız sertifika bir insanı yeterli yapmıyor sertifikasız olmakta yetersiz yapmıyor,hiç sürece dahil etmeseler bunu anlamlandırabilirdim ama sürece dahil olup sonuna gelip böyle bir bahane duymayı anlayamıyorum üstelik benimle aynı durumda olup iş teklifi alan arkadaşlar varken anlayamadım bu çelişkiyi
sertifika bir insanı yeterli yapmıyor sertifikasız olmakta yetersiz yapmıyor,hiç sürece dahil etmeseler bunu anlamlandırabilirdim ama sürece dahil olup sonuna gelip böyle bir bahane duymayı anlayamıyorum üstelik benimle aynı durumda olup iş teklifi alan arkadaşlar varken anlayamadım bu çelişkiyi.Şu noktada Bana sertifikasız adaylar değerlendirilmeyecek denmesi beni delirtti başından belliydi neden süreçteyim diye sorguluyorum olumlu alanlar nasıl alıyor diye sorguluyorum

hayır ulaşmadım yarında bir haber gelmezse mail atacağım zaten sertifikasız aday değerlendirmeyeceğiz diyerek sonucu belli ettiler ama
Emin misiniz sadece sertifikanız yok diye dönüş yapılmamış olması ? Çünkü bende aynı şekilde bekliyorum sertifikam yok. Total mülakat sonucuna göre de dönüş yapılmamış olabilir bence bu ihtimal de var.

• Like
Tepkiler: Laviniaa
Emin misiniz sadece sertifikanız yok diye dönüş yapılmamış olması ? Çünkü bende aynı şekilde bekliyorum sertifikam yok. Total mülakat sonucuna göre de dönüş yapılmamış olabilir bence bu ihtimal de var.
yok hayır sertifikasız ve tecrübesiz değerlendirmeyi düşünmüyoruz denildiğini biliyorum olurda sayıya ulaşamazlarsa belki bir sınıf açarlar bekletmeleri de muhtemelen bu sebepten çünkü çok istifa var sayıyı netleştiremiyor olabilirler

ben kabin mezunu değilim,tecrübemde yok kabinde havacılık mezunuyum yer tecrübem var mülakatımda gayet iyi geçmişti zaten kuruldan geçtim dil aşamalarını da tamamladım bakınca eleneceğim bir durum söz konusu değil ve tecrübesiz sertifikasız değerlendirme taraftarı olmadıklarını duydum ama bir arkadaşa teklif gitmiş pek anlamlandıramıyorum açıkçası

ben kabin mezunu değilim,tecrübemde yok kabinde havacılık mezunuyum yer tecrübem var mülakatımda gayet iyi geçmişti zaten kuruldan geçtim dil aşamalarını da tamamladım bakınca eleneceğim bir durum söz konusu değil ve tecrübesiz sertifikasız değerlendirme taraftarı olmadıklarını duydum ama bir arkadaşa teklif gitmiş pek anlamlandıramıyorum açıkçası
anladığım kadarıyla kontenjanlarını sertifikalılar için ayırmış olabilirler ve boş kontenjan kalmasıyla tecrübesiz ve sertifikasız adaylardan en uygun gördüklerine dönüş yapmışlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.