Pozisyon veya İlan Adı
Bavul yükleme işçi mülakat
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

simply01

Üye
21 Ocak 2025
123
9
5
Arkadaşlar Pegasus arkadaşımı bavul yükleme işçisi olarak mülakata çağırdı başka davet edilen varmı kimlere bildirim gitti herkese gönderiyorlar mı ne zaman gelir vb bilgi paylaşır mısınız yoksa küçük çaplı 40 50 kişilik bir alım mı yapacak o yüzden mi genel herkesi çağırmıyorlar @gunes @admin

Arkadaşlar Pegasus arkadaşımı bavul yükleme işçisi olarak mülakata çağırdı başka davet edilen varmı kimlere bildirim gitti herkese gönderiyorlar mı ne zaman gelir vb bilgi paylaşır mısınız yoksa küçük çaplı 40 50 kişilik bir alım mı yapacak o yüzden mi genel herkesi çağırmıyorlar @gunes @admin
Ben geçen sene hem TGS hemde Pegasus için davet edildim tercihim TGS den yanaydı gittim mülakata girdim kabul edildim ama evrak yetiştiremedim Pegasus beni 13 ocak 2026 salı sabahı için mülakat maili gönderdi umarım TGS de bu hafta içi mülakat maili gönderir artık hangisi kabul ederse oraya gidicem herkesin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah

YERDEN
GÖKYÜZÜNE TASINAN
GÜÇ SENINLE
Sevgili Mahmut,
Uçak Yükleme isçisi pozisyonu için
degerlendirme sürecimiz 13 Ocak 2026-
09:00 tarihinde Pegasus Genel Müdürlük
(Lokasyon bilgisi icin buraya
tiklayiniz) binamizda yapilacak olup yarim
gün sürecektir.
*ise alim sürecine katilim durumunu
asagidaki butona tiklayarak belirtmeni rica
ederiz.(Katilim durumunu belirten
adaylar ile sürece devam edecegiz.)
Katilim durumunu belirtmenin ardindan
ise alim süreci detaylarinin yer aldigi mail
tarafina birkaç gün öncesinde iletilecektir.
ise alm sürecini buradan takip
edebilirsin.
Sevgiler,
Pegasus ise Alim ve isveren Markası
KATILIM DURUMU:ONAYLANDI

Ben geçen sene hem TGS hemde Pegasus için davet edildim tercihim TGS den yanaydı gittim mülakata girdim kabul edildim ama evrak yetiştiremedim Pegasus beni 13 ocak 2026 salı sabahı için mülakat maili gönderdi umarım TGS de bu hafta içi mülakat maili gönderir artık hangisi kabul ederse oraya gidicem herkesin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim peki Pegasus mülakata katılacak mısınız 13 ocakta ve nerede ikamet ediyorsunuz

Sizce kaç kişiyi çagırmışlardır ilan da açılmadı ama 100 200 kişi varmıdır yoksa sadece ilan açmadan ihtiyaçları kadar kişiyi mi çagırmışlardır 40 50 kişi

• Like
Tepkiler: love airlence
Sizce kaç kişiyi çagırmışlardır ilan da açılmadı ama 100 200 kişi varmıdır yoksa sadece ilan açmadan ihtiyaçları kadar kişiyi mi çagırmışlardır 40 50 kişi
Tam olarak bilmiyorum ama bu sene ilan yayımlamadılar galiba 40 50 kişilik bi alım olucak çünkü geçen sene baya bi başvuru vardı geçen seneki yedeklerden yada mülakata davet edilip gitmeyenlerden devam ediyorlar çünkü Pegasus ilanı yok diye biliyorum bu sene için en kolay yöntem bu zaten 40 50 kişilik bi kadro için ilan açmazlar zaten geçen seneden 400 500 kişi sırada var

Tam olarak bilmiyorum ama bu sene ilan yayımlamadılar galiba 40 50 kişilik bi alım olucak çünkü geçen sene baya bi başvuru vardı geçen seneki yedeklerden yada mülakata davet edilip gitmeyenlerden devam ediyorlar çünkü Pegasus ilanı yok diye biliyorum bu sene için en kolay yöntem bu zaten 40 50 kişilik bi kadro için ilan açmazlar zaten geçen seneden 400 500 kişi sırada var
Umarım 400 500 yedeği aynı anda çağırmazlar eğer öyleyse süreçte sıkıntılı geçer olma ihtimali çok düşük olur

Mesaja alıntı yaptım yanlışlıkla

Dediğim gibi baya yığılma vardı umarım kabul ediliriz siz nerden katılıcaksınız eğer olursa hem tgs hem Pegasus için
Ben saw a 15 dk mesafede ikamet ediyorum tek duam Pegasus olması çünkü 1 çocuk babasıyım ve yarın ikiz kızlarım olacak hastaneye gideceğim o yüzden mutlaka ve mutlaka ihtiyacım var bu işe

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.