Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hangi konular bahseder misiniz veya nerde söylendiginin linkini atsanız da bakarım

1. Why do you want to be a cabin crew member?
  2. What qualities should a cabin crew member have?
  3. What does teamwork mean to you?
  4. How do you handle angry passengers?
  5. Why do you want to work for Freebird Airlines?
  6. Tell us about your teamwork experience.
  7. How do you handle nervous or anxious passengers?
  8. Tell us about yourself.

• Like
Tepkiler: gunes
Siz bugün sınava girecektiniz değilmi , girdiyseniz sorular nasıldı acaba , birde mailde yazmıyor ayrıca ama ondan sonra 80 soru civarı test de geliyor İngilizce bilginiz olsun 💐
Merhaba video mülakattan ne kadar süre sonra geliyor 80 soruluk test aynı linkin içinde mi yoksa daha sonra mı giriyoruz bilginiz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Sürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
merhaba cevaplarsan çok sevinirim
ing testten sonra kişilik enventeri maili aldım üç dört tane böyle test daha var biliyosun. Online mülakat tarihi ne zaman olur sence tahmini şehir dışına çıkmayı planlıyorum da buna göre plan yapıcam. Şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba cevaplarsan çok sevinirim
ing testten sonra kişilik enventeri maili aldım üç dört tane böyle test daha var biliyosun. Online mülakat tarihi ne zaman olur sence tahmini şehir dışına çıkmayı planlıyorum da buna göre plan yapıcam. Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhabalar öncelikle memnuniyetle yanıtlarım . Benim sürecim bittikten 4 5 gün sonra aranmıştım ve 1 hafta sonrasına mülakat vermişlerdi . Ama benim size naçizane tavsiyem bu alımda sürecinizi hızlıca bitirin envanterler arka arkaya gelirse hemen yapın . Bu sene çok az bir alım gerçekleştireceklermiş buna göre de aranmalar olur elbette

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar öncelikle memnuniyetle yanıtlarım . Benim sürecim bittikten 4 5 gün sonra aranmıştım ve 1 hafta sonrasına mülakat vermişlerdi . Ama benim size naçizane tavsiyem bu alımda sürecinizi hızlıca bitirin envanterler arka arkaya gelirse hemen yapın . Bu sene çok az bir alım gerçekleştireceklermiş buna göre de aranmalar olur elbette
tamamdır çooook teşekkür ederim 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Hry07
İki tane sınav vardı biri kendinizi videoya alıp soruları yanıtlıyordunuz , tekrar çekilebilirdi benimki ben iki defa çekmiştim mesela diğer sınav ise gramer ağırlıklı sanırım sonda da bitene listening vardı ama emin değilim . Ortalama ve bilgiyi test eden bir sınavdı bence
Kendimizi videoya alıp 4/5 soruluk dedikleri mülakat kaçıncı aşama ve sadece kayıt mı alıyoruz yoksa otomatik olarak mı kayıt oluyor karşımızda biri varmı bilgi verirseniz çok sevinirim ilk önce test sınavı mı geliyor yoksa bu video kaydına aldığımız sınav mı şimdiden teşekkür ederim

Kendimizi videoya alıp 4/5 soruluk dedikleri mülakat kaçıncı aşama ve sadece kayıt mı alıyoruz yoksa otomatik olarak mı kayıt oluyor karşımızda biri varmı bilgi verirseniz çok sevinirim ilk önce test sınavı mı geliyor yoksa bu video kaydına aldığımız sınav mı şimdiden teşekkür ederim
İlk video kaydı , karşıda biri yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.