Tamamdır çok teşekkür ediyorumben de butona bastim start butonuydu hatta. 11 asamanin yazdigi mailden sonra gelen mailde vardi direkt
Tamamdır çok teşekkür ediyorumben de butona bastim start butonuydu hatta. 11 asamanin yazdigi mailden sonra gelen mailde vardi direkt
11 asamalık mailden ne kadar süre sonra bu onay maili geldi . Bide peoplise profil doldurma aşaması varmış bu aşama hangisinde oluyor benim daha önce peoplise ekranım vardı ama Pegasus için şuan freebird olan başvurumu ordan göremedimben de butona bastim start butonuydu hatta. 11 asamanin yazdigi mailden sonra gelen mailde vardi direkt
valla 5-6 dk sonra gelmisti bana11 asamalık mailden ne kadar süre sonra bu onay maili geldi . Bide peoplise profil doldurma aşaması varmış bu aşama hangisinde oluyor benim daha önce peoplise ekranım vardı ama Pegasus için şuan freebird olan başvurumu ordan göremedim![]()
Çok çok teşekkür ederimvalla 5-6 dk sonra gelmisti bana
Siz bugün sınava girecektiniz değilmi , girdiyseniz sorular nasıldı acaba , birde mailde yazmıyor ayrıca ama ondan sonra 80 soru civarı test de geliyor İngilizce bilginiz olsunrica ederimm
tesekkur ederim bilgi icinn. henuz girmedim son gun yarin diye biraz oyalaniyorumSiz bugün sınava girecektiniz değilmi , girdiyseniz sorular nasıldı acaba , birde mailde yazmıyor ayrıca ama ondan sonra 80 soru civarı test de geliyor İngilizce bilginiz olsun![]()
Evet veriyorlar aynı sekılde 1 2 gün expiration date oluyortesekkur ederim bilgi icinn. henuz girmedim son gun yarin diye biraz oyalaniyorumgirince bilgilendiririmm. bu arada test icin de ayriyetten sure veriyorlar mi yoksa hemen girmemiz mi gerekiyor?
cok tesekkurlerrEvet veriyorlar aynı sekılde 1 2 gün expiration date oluyor
Merhaba siz bu alımda başvurduğunuzda bu sorularla mı karşılaştınız freebird içinvideo kayıtlı 4 soru vardı sorular ise iş ilanımızı gördüğünde ne hissettin kendini üç kelime ile tanımlayacak olsaydın ne olurdu ve neden bir müşteri için neler önemli gibi sorulardı tam detaylı hatırlamıyorum ama böyleydi henüz girmemiş arkadaşlara tavsiyem hazır cevaplardan bağımsız anlık kendi yanıtlarını oluşturabilecek şekilde hazırlansınlar soru kalıpları üç aşağı beş yukarı böyle
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.