Pozisyon veya İlan Adı
Uçak Bakım Teknisyenliği
Beyler neyin doğruluğundan şüphe ettiniz anlamadım mail geldi bende bilgilendirme yaptım. Bir önceki ilanda olduğu gibi sınavdan üç beş gün sonra mülakata davet maili geldi yine aynı sekilde sinavdan on gün sonraya mülakat tarihi verdiler. Gelmeyen maili neden gelip buraya yazalım.
sınavı bariz başarılı tamamlayanları önce çağırıyolar diye duydum

Sınavım gayet iyi geçti fakat CV’m biraz boş. Her ne kadar yetiştirilmek üzere bir pozisyon olduğunu bilsem de, CV’nin mülakata çağrılmada etkisi oluyor mu?

Sınavım gayet iyi geçti fakat CV’m biraz boş. Her ne kadar yetiştirilmek üzere bir pozisyon olduğunu bilsem de, CV’nin mülakata çağrılmada etkisi oluyor mu?
Mülakat icin davet mesaji aldınız mı hocam.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.