Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Askerlik ne kadar etki ediyor bu sürece arkadaşlar? Henüz yapmadım bedelli yapacağım 1 yıl kadar da tecilim var.
ilanın genel koşullar kısmında askerlikten muaf olmamak şartı var, özellikle tecil süresi belirtilmemiş yani askerliğin tamamlanması gerekiyor yorumu çıkıyor buradan ik ile iletişim kurup daha net cevap alırsınız diye düşünüyorum

Arkadaşlar selam, bugün bana da olumlu mail geldi. Sınava 16’sında girmiştim, anket maili de 25’inde gelmişti. Az önce evrakları sisteme yükledim. Forumda konuşulan mevzulardan dolayı içim rahat etsin diye tüm dosyaları tek tek indirip kontrol ettim, sorun yok gibi görünüyor.

ilanın genel koşullar kısmında askerlikten muaf olmamak şartı var, özellikle tecil süresi belirtilmemiş yani askerliğin tamamlanması gerekiyor yorumu çıkıyor buradan ik ile iletişim kurup daha net cevap alırsınız diye düşünüyorum
İşe girdikten sonra yardımcı oluyorlarmış bu konu hakkında bedelli askerlik şeklinde. İşe girişte bununla ilgili bir ibare yok. Bedelli yatırdıktan sonra 1 sene sonra gidebiliyorsun nerden bakarsan 20 ay süre var sorun olacağını sanmam

Sgk hizmet dökümünü daha önce istemişlerdi. Tüm belgelerinizi silin sadece sgk belgesi kalsın ye mail göndermişlerdi. Şimdi süreç için yine sgk hizmet dökümü istenilmiş. Eskisini silip yenisini yüklemek mantıklı mı ben öyle yapmayı düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.