Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Bende 15 ekimde girdim 2 gün sonra anket maili gelmişti ama kurul sonucum hâlâ gelmedi bugün 11. Gün
size bir hayli erken gelmiş anket maili. dün akşam çoğu kişiye toplu bir şekilde geldi bu mail. gelmeyenler de var. bir sonraki aşamayla ilgili mail muhtemelen bugün yarın gelecek gibi duruyor. herkes için hayırlısı.

size bir hayli erken gelmiş anket maili. dün akşam çoğu kişiye toplu bir şekilde geldi bu mail. gelmeyenler de var. bir sonraki aşamayla ilgili mail muhtemelen bugün yarın gelecek gibi duruyor. herkes için hayırlısı.
Benim tüm sınav süreçlerimden 2-3 gün sonra geliyordu umarım hepimiz için hayırlısı olur teşekkür ederim

Anket maili gelince sonuç olumlu mu oluyo ilk sınavda anket geldikten sonra geçtiniz demişti

Anket maili alanlar sevinmesin, almayanlar üzülmesin. Sekil A anket maili alan vireupta oldukça sacmalayan ben olarak olumsuz mail gelmiş diye açmıştım anket mailini :)

• Like
Tepkiler: hypecream
Arkadaşlar olumlu olumsuz mail alan var mı ya? Beklemekten yoruldum resmen sabahın köründe istemsiz uyanıp mail kontrol ediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.