Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba arkadaşlar bende arandım olumlu haber diye banada haziranın ikinci haftası eğitime başlayacaklarını söylediler fakat benim final sınavlarımla çakıştığını söyledim diğer gruba dahil etmelerini söyledim fakat bana diğer grubun belli olmadığını adımı not aldıklarını söylediler sizce diğer grup olur mu???

merhaba arkadaşlar bende arandım olumlu haber diye banada haziranın ikinci haftası eğitime başlayacaklarını söylediler fakat benim final sınavlarımla çakıştığını söyledim diğer gruba dahil etmelerini söyledim fakat bana diğer grubun belli olmadığını adımı not aldıklarını söylediler sizce diğer grup olur mu???
net olarak 2.grup olmayacak dememişler ama belirsizlik var riske atmaya

arkadaşlsr ben de arandım, hepimize hayırlı olsun. umarım tanışıp bu süreci gülerek değerlendireceğimiz bi iş hayatımız olur

• Like
Tepkiler: berilsugndzz
Arkadaşlar selam.2 haziran öncesinde buluşmaya ne dersiniz? Hem tanışırız hem de ingilizce pratik yaparız . Yabancılıkta çekmemiş oluruz

• Like
Tepkiler: havacıbiri07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.