Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben şeyi merak ediyorum ne zamana kadar bekleyeceğiz?
İhtiyacımız kalmadı bu yıl için artık gelecek sezona kaldınız diyecekler mi?
Yoksa hiç ses seda çıkmayacaksa sizler beklemeyi ne zaman bırakacaksınız, şu tarihten sonra kesin dönmezler dediğiniz bir tarih var mı?

Ben şeyi merak ediyorum ne zamana kadar bekleyeceğiz?
İhtiyacımız kalmadı bu yıl için artık gelecek sezona kaldınız diyecekler mi?
Yoksa hiç ses seda çıkmayacaksa sizler beklemeyi ne zaman bırakacaksınız, şu tarihten sonra kesin dönmezler dediğiniz bir tarih var mı?
Açıkçası ben iş bakmaya başladım, ocak ayının başından beri işsizim ve bu durum zorluyor artık, zaten mayısın sonuna kadar beklerim baktım haber yok yoluma bakarım demiştim, öyle olucak gibi duruyor haftaya bayram, sonra da hazirana giriyoruz sezon zaten coktan açıldı bu şirket ne zaman çağırcak da ne zaman eğitime sokucak bu insanları ne zaman işe başlatıcak, zaten sezonluk iş yani. Sezonda almicaksın da ne zaman alıcaksın. Yani cidden artık anlam veremiyorum hiçbir şeye, mail atmaları gerekiyordu onca insan aylardır haber bekliyor

Açıkçası ben iş bakmaya başladım, ocak ayının başından beri işsizim ve bu durum zorluyor artık, zaten mayısın sonuna kadar beklerim baktım haber yok yoluma bakarım demiştim, öyle olucak gibi duruyor haftaya bayram, sonra da hazirana giriyoruz sezon zaten coktan açıldı bu şirket ne zaman çağırcak da ne zaman eğitime sokucak bu insanları ne zaman işe başlatıcak, zaten sezonluk iş yani. Sezonda almicaksın da ne zaman alıcaksın. Yani cidden artık anlam veremiyorum hiçbir şeye, mail atmaları gerekiyordu onca insan aylardır haber bekliyor
Açıkcası bende haziran ortasında kadar beklemenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Temmuz'dan sonra iş başı yaptıracaklarını sanmıyorum. Eğitim süresini hesaba katarsak en geç haziran ortasında dönüş yapmış olmaları lazım.

ümitsizlik verici gibi konuşmak istemiyorum ama olaya realistik bakarsak sezonun ortasında eğitime çağıracaklarını pek düşünmüyorum çünkü zaten 1.5 ay sürüyor biz işe başladık diyene kadar ağustos olur nerdeyse o yüzden benim fikrimce seneye mülakat yapmadan çağırırlar diye düşünüyorum bir nevi yedekteyiz bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.