Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba,

Antalya istasyonu yolcu hizmetleri memurluğu pozisyonu için gerçekleştirilmiş olan mülakat sürecine katılalı neredeyse üç ay olmasına rağmen tarafıma hâlâ olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri bildirim yapılmamıştır.

Son dönemde bölgede yaşanan savaş ve operasyonel gelişmeler sebebiyle işe alımların durdurulduğuna dair çeşitli söylenti ve dedikodular dolaşmaktadır. Gerek bazı havayolu şirketleri gerekse yer hizmetleri şirketleri bu konuda resmi bilgilendirmeler yayınlamış, bazı şirketler ise personellerini işe başlatmıştır. Ancak biz TGS adayları olarak hâlâ büyük bir belirsizlik içerisinde beklemekteyiz.

Süreç hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması nedeniyle kariyer planlamamızı sağlıklı şekilde gerçekleştiremiyoruz. Yeni bir işe başlamaya çekiniyoruz; çünkü her an tarafınızdan aranabileceğimizi düşünerek beklemeye devam ediyoruz. Her gün farklı bir söylenti ortaya çıkması da bu belirsizliği daha da artırmaktadır.

Aradan geçen yaklaşık üç aylık süre nedeniyle, en azından sürecin mevcut durumu hakkında tarafımıza kısa da olsa bir bilgilendirme yapılmasını rica ediyoruz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
hocam kesinlikle ya maili zamanlayıp gönderdim pazartesi iletilecek siz de yapın

• Like
Tepkiler: Burak777 ve Ms23
Edit: Bu arada bende 24 girisliyim bizden de hala aranmayan en az bir 100 kisi var ben de dahil hersey sansa kaldi onu eklemeyi unuttum arakadaslar sorry. O yüzden en kötüsüne hazırlansın herkes benden size tecrubeli bir abi tavsiyesi.
2024 girişli dün aradılar salı günü evrak teslimi için
Aranlarin çoğunluğu 25 girislilerden oldu dünkü arananlar arasından toplasan 5 10 kisi yoktur 24 girişli bu bilgi kesin bu arada.
Yani ne demek istediğinizi anlamadım

Edit: Bu arada bende 24 girisliyim bizden de hala aranmayan en az bir 100 kisi var ben de dahil hersey sansa kaldi onu eklemeyi unuttum arakadaslar sorry. O yüzden en kötüsüne hazırlansın herkes benden size tecrubeli bir abi tavsiyesi.
Aranlarin çoğunluğu 25 girislilerden oldu dünkü arananlar arasından toplasan 5 10 kisi yoktur 24 girişli bu bilgi kesin bu arada.
Yani şanslımıyız bunumu demek istiyorsunuz anlamadım

Yani şanslımıyız bunumu demek istiyorsunuz anlamadım
Bir hata oldu galiba yeniden yazayım: çünkü seçimi İstanbulun yaptığını bildiriyorlar ve neye göre yapıldığını bir açıklaması yok ve bazı kişilere sorduğumuzda bizlere geriye kalan cagrilamyan kisiler hakkinda nasil bir karar verileceğinin bilinmedigini surecin nasil devam edeceğini bilmediklerini söylediler o yüzden evet şansa kaldı hersey ona kaldıysa mayis ayinda da alim yapılmayacak da denmişti bu istasyon icin ama isler değişti yani ne olacagi belli degil ne yaptıkları belli degil seninde burada ustune alınmani gerektirecek bir durum da yok aslında uzun lafın kısası herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.