Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ms23

Üye
16 Ağu 2024
357
230
535
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar az önce saw yhm de çalışan arkadaşımdan haber aldım, saw dan ayt ye destek ekip gönderilecekmiş…. Güler misin ağlar mısın gerçekten. Antalyaya ordu gönderilse altından kalkabilirler mi acaba. Tek bir bilgilendirme mesajı bile atılmadı kendileri çiziyo kendileri oynuyor, yazık emeklerimize gerçekten. Alım olacağını düşünmüyorum bu saatten sonra arkadaşlar en doğrusu yolumuza bakmak, artık gerçekçi bakmak lazım bence. 2026 girişlileri almayı bırak 2024ün yarısı bile alınamadı bu sezon için. Saw dan ekip göndermek nedir? Alsana ayt nin 2025 sezonunu, hadi yenileri alamıyosun eskilerden çeksene personel? Çok saçma bir sürecin içerisindeyiz.

Toplu bir şekilde mail atmamız lazım bence sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım. Düzgün bir açıklama yapılması gerekiyor artık. 3 ay oldu şaka gibi ve hala belirsizlik içerisindeyiz, burda birbirimize umut olmaya çalışarak geçmez bu süreç. Kimse önüne bakamaz bu şekilde. Mesela kendim için konuşayım yarın gidip başka yerde çalışamam, diğer gün arayabilirler diye.

Toplu bir şekilde mail atmamız lazım bence sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım. Düzgün bir açıklama yapılması gerekiyor artık. 3 ay oldu şaka gibi ve hala belirsizlik içerisindeyiz, burda birbirimize umut olmaya çalışarak geçmez bu süreç. Kimse önüne bakamaz bu şekilde. Mesela kendim için konuşayım yarın gidip başka yerde çalışamam, diğer gün arayabilirler diye.
Tamam yapalım bir text hazırlarsan atarım ben

• Like
Tepkiler: Burak777
Ben de varım arkadaşlar yazalım

Üst yönetimlerden olumlu bir bilgi gelmedikçe ne yazıkki baselerde bulunan ofis çalışanları bize doğru bilgiyi sağlayamaz bence . Savaş önümüzdeki günlerde olumlu yönde seyrederse bizler içinde güzel haberlerin anca ozaman gelebileceğini düşünüyorum ben

Merhaba,

Antalya istasyonu yolcu hizmetleri memurluğu pozisyonu için gerçekleştirilmiş olan mülakat sürecine katılalı neredeyse üç ay olmasına rağmen tarafıma hâlâ olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri bildirim yapılmamıştır.

Son dönemde bölgede yaşanan savaş ve operasyonel gelişmeler sebebiyle işe alımların durdurulduğuna dair çeşitli söylenti ve dedikodular dolaşmaktadır. Gerek bazı havayolu şirketleri gerekse yer hizmetleri şirketleri bu konuda resmi bilgilendirmeler yayınlamış, bazı şirketler ise personellerini işe başlatmıştır. Ancak biz TGS adayları olarak hâlâ büyük bir belirsizlik içerisinde beklemekteyiz.

Süreç hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması nedeniyle kariyer planlamamızı sağlıklı şekilde gerçekleştiremiyoruz. Yeni bir işe başlamaya çekiniyoruz; çünkü her an tarafınızdan aranabileceğimizi düşünerek beklemeye devam ediyoruz. Her gün farklı bir söylenti ortaya çıkması da bu belirsizliği daha da artırmaktadır.

Aradan geçen yaklaşık üç aylık süre nedeniyle, en azından sürecin mevcut durumu hakkında tarafımıza kısa da olsa bir bilgilendirme yapılmasını rica ediyoruz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Kime atıyoruz bunu
Merhaba,

Antalya istasyonu yolcu hizmetleri memurluğu pozisyonu için gerçekleştirilmiş olan mülakat sürecine katılalı neredeyse üç ay olmasına rağmen tarafıma hâlâ olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri bildirim yapılmamıştır.

Son dönemde bölgede yaşanan savaş ve operasyonel gelişmeler sebebiyle işe alımların durdurulduğuna dair çeşitli söylenti ve dedikodular dolaşmaktadır. Gerek bazı havayolu şirketleri gerekse yer hizmetleri şirketleri bu konuda resmi bilgilendirmeler yayınlamış, bazı şirketler ise personellerini işe başlatmıştır. Ancak biz TGS adayları olarak hâlâ büyük bir belirsizlik içerisinde beklemekteyiz.

Süreç hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması nedeniyle kariyer planlamamızı sağlıklı şekilde gerçekleştiremiyoruz. Yeni bir işe başlamaya çekiniyoruz; çünkü her an tarafınızdan aranabileceğimizi düşünerek beklemeye devam ediyoruz. Her gün farklı bir söylenti ortaya çıkması da bu belirsizliği daha da artırmaktadır.

Aradan geçen yaklaşık üç aylık süre nedeniyle, en azından sürecin mevcut durumu hakkında tarafımıza kısa da olsa bir bilgilendirme yapılmasını rica ediyoruz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.