Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Okay ERKAN

Üye
9 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Teknik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Beni 2 haziran salı günü orda olacağım şekilde çağırdılar. Tüm evrakları verdim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı ama bana sorduğum sorularda sonra mesajla bilgi verilecek dendi. Şimdi gelen mesajda beni 8 haziran pazartesiye iş başı süreci diye çağırıyorlar. Yani haftaya direk işe mi başlayacağım. Yoksa sadece sınava gidip, iş için gün mü bekleyeceğim. Birisi cevaplarsa sevinirim çünkü şehir dışındayım ve ordan ev tutmam gerekecek. Emin olamadığım için ne yapıcağımı şaşırdım. Bilgisi olan biri yadımcı olursa sevinirim.

Beni 2 haziran salı günü orda olacağım şekilde çağırdılar. Tüm evrakları verdim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı ama bana sorduğum sorularda sonra mesajla bilgi verilecek dendi. Şimdi gelen mesajda beni 8 haziran pazartesiye iş başı süreci diye çağırıyorlar. Yani haftaya direk işe mi başlayacağım. Yoksa sadece sınava gidip, iş için gün mü bekleyeceğim. Birisi cevaplarsa sevinirim çünkü şehir dışındayım ve ordan ev tutmam gerekecek. Emin olamadığım için ne yapıcağımı şaşırdım. Bilgisi olan biri yadımcı olursa sevinirim.
O gün evrak teslim ettiğimiz binada eğitim başlayacak. O sms onun bilgisi. Havalimanında işe başlama 4 hafta kadar sonra, yani eğitim bitince olacak. Haftasonu taşınma işlerinizi halletmelisiniz.

• Like
Tepkiler: Okay ERKAN
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.