Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
6 Şub 2026
61
67
5
20
antalya/muratpaşa
Meslek
Yer Hizmetleri
merhaba arkadaşlar benide 8 haziran için çağırmışlardı fakat ben final sınavlarımdan ötürü gelemeyeceğimi söyledim sizce tgs ayt için ikinci grup olur mu? telefondaki bayan bana belirsiz dedi ikinci grup için ama bende arada derede kaldım🤷🏻‍♀️

merhaba arkadaşlar benide 8 haziran için çağırmışlardı fakat ben final sınavlarımdan ötürü gelemeyeceğimi söyledim sizce tgs ayt için ikinci grup olur mu? telefondaki bayan bana belirsiz dedi ikinci grup için ama bende arada derede kaldım🤷🏻‍♀️
Benim aldığımı duyuma göre az kişi almışlar sadece 100 kişi denildi tekrar alım yapar mı çağrılır mısın bilmiyorum umarım tekrar aranılırsın 🙏

• Like
Tepkiler: berilsugndzz
Son grup 8inde başlayacak 26sında iş başı yapacak. 26 hazirandan sonra ancak aranabilirsiniz ama o zamandan sonra alım yapacaklarını düşünmüyorum. 26 haziranda başlayan grup zaten aralıkta çalışıyor olacak. Ama yılbaşından önce herkesi çıkarmış olmaları gerekiyor.

Son grup 8inde başlayacak 26sında iş başı yapacak. 26 hazirandan sonra ancak aranabilirsiniz ama o zamandan sonra alım yapacaklarını düşünmüyorum. 26 haziranda başlayan grup zaten aralıkta çalışıyor olacak. Ama yılbaşından önce herkesi çıkarmış olmaları gerekiyor.
26’sında işbaşı yapılacağını kim söyledi size

ama 2.grup olmayacak olsa direkt telefonda söylemezler miydi? ayrıca bildiğim kadarıyla hala haber bekleyen insanlar var🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla aranan çok kişi var ben aranmadım başka aranmayan da arkadaşlar var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.