Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
31 Ara 2025
12
11
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba. Sorum Ayt yhm için 2024 ve 2025 sezonunda çalışan tecrübeli arkadaşlar için. Herhangi bir duyumunuz var mı? Alınan ilk grup hariç başka aranan çağrılan oldu mu ?

maalesef savaşın gidişatına göre söylendiğini duydum ben de yakın zamanda olmasa da sezon patlar patlamaz bizi de çağıracaklarını düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Burak777
maalesef savaşın gidişatına göre söylendiğini duydum ben de yakın zamanda olmasa da sezon patlar patlamaz bizi de çağıracaklarını düşünüyorum
Ben de o şekilde duydum. Ben bayramda dehşet ihtiyaç olacağını düşünüyorum ama o çok geç bi tarih. Ve acaba o aldıkları 80 kişiyi 12 saat vs çalıştırıp bizi almadan sezonu halledebilmeyi mi düşünüyorlar diye düşünmeye başladım. Çünkü aslında tgs önceki sezonlarda bu kadar alım yapmayıp çok saat çalıştırıp iyi para veriyordu. O modele dönecek biz ortada kalıcaz diye endişeliyim açıkçası.

Merhaba. Sorum Ayt yhm için 2024 ve 2025 sezonunda çalışan tecrübeli arkadaşlar için. Herhangi bir duyumunuz var mı? Alınan ilk grup hariç başka aranan çağrılan oldu mu ?
2025 girişliyim, aynı şekilde 2024 girişlilerden bile herkesi çağırmamışlar herkes her şeyden bi haber umarım tez zamanda çağırılırız. Herkes planını, düzenini ona göre ayarlamıştır.

2025 girişliyim, aynı şekilde 2024 girişlilerden bile herkesi çağırmamışlar herkes her şeyden bi haber umarım tez zamanda çağırılırız. Herkes planını, düzenini ona göre ayarlamıştır.
gerçekten çok stresli bir hal almaya başladı

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.