Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba Gözen vize pasaport memuru için online mülakatım var ne soruluyor ve nasıl geçiyor bilgi verebilir misiniz? Ve sizce iş şartları, maaşı, dönemsel denmiş hangi aylar aralığında acaba net bir bilgi almak istiyorum rica etsem paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Arkadaşlar merhaba Gözen vize pasaport memuru için online mülakatım var ne soruluyor ve nasıl geçiyor bilgi verebilir misiniz? Ve sizce iş şartları, maaşı, dönemsel denmiş hangi aylar aralığında acaba net bir bilgi almak istiyorum rica etsem paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Merhaba mulakatiniz saat kaçta

Arkadaşlar gözenin kendi sitesi var ordan da başvuru yapın.
Uygun olması halinde irtibata geçeceğiz dedi fakat bu sayfada görüyorum ki mülakata girip eğitim bekleyenler olmuş, benim deneyimim de var sizce geri dönüş yaparlar mı? Arkadaşıma da sordum bulunduğum semt güzergaha da uygunmuş

Uygun olması halinde irtibata geçeceğiz dedi fakat bu sayfada görüyorum ki mülakata girip eğitim bekleyenler olmuş, benim deneyimim de var sizce geri dönüş yaparlar mı? Arkadaşıma da sordum bulunduğum semt güzergaha da uygunmuş
Merhaba, İstanbul için süreç bitti heralde eğitim bekliyorlar ama Antalya için çok bir bilgim yok.
Ama Kariyer.net den ve kendi sitelerinden başvuru yaptıysanız dönüş olabilir.
Antalya heralde daha zaten yeni yeni mülakatlara başladı diye duydum.

Merhaba, İstanbul için süreç bitti heralde eğitim bekliyorlar ama Antalya için çok bir bilgim yok.
Ama Kariyer.net den ve kendi sitelerinden başvuru yaptıysanız dönüş olabilir.
Antalya heralde daha zaten yeni yeni mülakatlara başladı diye duydum.
Bende istanbul için bekliyordum.. hayırlısı buymuş teşekkür ederim

Bende istanbul için bekliyordum.. hayırlısı buymuş teşekkür ederim
Ama umudunuzu kesmeyin derim geçen bir arkadaş interviewer poziyonu için eğitim telefonu bekliyordu ik ya mesaj attı onlar da interviewer süreci devam ediyor dedi ama bunun üstünden 3-4 gün geçti.
İnşallah güzel haberler alırsınız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.