Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

wanderlust

Üye
5 Ara 2025
25
12
5
Meslek
Kabin
merhabalar herkese durumumdan bahsetmek istiyorum. bana ing sözlü sınavı sonrası saw base düşünür müsünüz diye sordular ve evet dedim. sonrasında kurulumun nerede olacağını bilmediğim ve mail üzerinden de muhatap bulamadığım için otele gidip ik ile görüşmek istedim durumumu anlattım. normalde kurulumun istanbulda yapılacağı söylendi ama madem geldiniz sizin kurulunuzu şimdi yapalım dediler. mülakatım çok güzel geçti ve zaten deneyimliydim. sonunda bana istanbula dönebileceğimi sürecimin orada devam edeceği söylendi. dün ayt base kurul mülakatımın olumsuz değerlendiği bildirildi. şimdi kafamı karıştıran durum bu gelen olumsuz maili saw için de mi geçerli yoksa sürecimi istanbula taşıyacakları için mi bu tarafa olumsuz dediler kafam çok karışık. deneyimleyen varsa böyle bir şeyi ya da bilgisi olan varsa belirtebilirler mi şimdiden teşekkürler

• Like
Tepkiler: gunes
Olumsuzdur muhtemelen. Çünkü Bana da soylendi antalya dusunuyorsaniz su an kurula girebilirsiniz dedi .ama İstanbul düsünürseniz bekleyeceksiniz biz size mail aticaz İstanbul'da kurula gireceksiniz dendi

Olumsuzdur muhtemelen. Çünkü Bana da soylendi antalya dusunuyorsaniz su an kurula girebilirsiniz dedi .ama İstanbul düsünürseniz bekleyeceksiniz biz size mail aticaz İstanbul'da kurula gireceksiniz dendi
Bana da aynı şeyi dediler ama İstanbul base icin kurul değil ilk aşama maili geldi, kendim başvurduğum için mi ayt base sebebiyle mi bilemedim

Ben de öyle düşündüm ama bu o zaman İst base başvurusunun dönüşü olabilir
Merhaba bende aynı şekilde kurul için istanbulu seçtim bir iki hafta içinde olacağını söylediler ama hala dönüş olmadı sizin güncel durumunuz nedir süreç baştan mı başladı cevap verirseniz çok sevinirim

Merhabalar, 10 dakika önce mail geldi önce 18 ocak yazıyordu, ikinci mailde tarihi dikkate almayınız ilerleyen tarihte tekrar mail gelecek yazıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.