Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben de şehir dışından geleceğim ve ev tutacağım ancak hepsi en az 1 yıllık kira sözleşmesi istiyorlar. Bildiğiniz gibi bizim işimiz de sadece 6 ay olacak , geriye kalan 6 ay da ne yapacağımı bilemiyorum . Sizden fikir almak istedim . Ev konusunda ne yapmalıyım geriye kalan 6 aylık kirayı nasıl karşılayacağım bilemiyorum benim gibi düşünenler var mı ? Fikirlerinizi almak isterim
Apart tarzı yerler tutabilirsin kültür bölgesine bak oralar zaten 6 aylık sözleşme yaPıyor İnstagram adresin ismin soyisminse yardımcı olurum sana

Eğitimde asgari ücret. Sonrasında da 4 ay daha çalışıp sözleşme sona eriyor. Tüm bu masrafa taşınmaya değecek mi sence neden başka şehirden geliyorsunuz? Verilen maaş aşırı bir para değil zaten ve çok rahat bir işte sayılmaz aslında. Kadrolu olsa tamam ama sezonluk işe neden bu kadar zahmet?
Neden böyle düşünüyorsun ne kadar tecrübe o kadar iyi tamam sezon sonunda kadro olmayacak denildi ama hiç belli olmaz durumlar

• Like
Tepkiler: Ms23
Eğitimde asgari ücret. Sonrasında da 4 ay daha çalışıp sözleşme sona eriyor. Tüm bu masrafa taşınmaya değecek mi sence neden başka şehirden geliyorsunuz? Verilen maaş aşırı bir para değil zaten ve çok rahat bir işte sayılmaz aslında. Kadrolu olsa tamam ama sezonluk işe neden bu kadar zahmet?
4 ay değil. Eğitim ayı hariç 6 aylık bir sözleşme yapılıyor. Şu an geç başlanıldığı için 5 aylık sözleşme yapılabilir. Kasım sonuna kadar sürer

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.