Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
emin misiniz ona gore istifa edicem ik ben bi sey soyleyemem dedi
Bence hiçbir şey tam anlamıyla bitmeden istifa etmeyin, sağlık süreci de var önümüzde dikkatli olun. Hangi doktora denk geleceğimiz bile önemli yani öyle söyleyim daha önceki thy kabin memurluğu sürecimden hakimim. Ama o sigorta işi hallediliyor demişlerdi çünkü hali hazırda işi olan insan da cok, işkur ödüyor diye eğitimi ondan öyle dediler kendileri de öder yani şirket

• Like
Tepkiler: kullanici432
sağlık işlerini nerede halledeceksiniz arkadaşlar

• Like
Tepkiler: Ms23
Devlet hastenelerinden , özel hastanelerden veya yanılmıyorsam OSG birimlerinden. Benim zamanım kısıtlı olduğu için sadece işitme testini devlet hastanesinde, diğer testleri ise özel bir hastanede yaptırdım

• Like
Tepkiler: xagin
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun, ben de arandım. umarım tanışıp bu yıpratıcı süreci gülerek yorumlayacağımız bi iş hayatımız olur

• Like
Tepkiler: Ms23
Arkadaşlar tarih olarak ne demişlerdi? Tam duyamadım. Hatırlayan varmı

Arkadaşlar tarih olarak ne demişlerdi? Tam duyamadım. Hatırlayan varmı
Haziranın ikinci haftası evraklarınızla gelin detaylı bilgi sms le gönderilecek dedi de 2 haziranda yazıyor sms te, eğitim tarihi herhalde haziranın ikinci haftası

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.