Pozisyon veya İlan Adı
Satış Uzmanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hayır imkansız 70 hele geçen sene atüde değil o eski firmada dediğin kadar alıyorlarmış evet, atüde dediği gibi primle maks 45 alırsın ben en fazla 43 aldım ek mesai yapmıştım onda da. Ayrıca kasada hata yaparsan mesela 50 dolar açığın çıkarsa sen ödüyorsun.
Merhabalar acaba hala atüde çalışıyormusunuz veya bu sezon için başvurdunuzmu . genel olarak çalışma ortamı veya kadroya kalma durumu nasıl oluyor acaba

Zam ve primle

Zam ve primle birlikte 2026 satış uzmanı 50'den fazla almıyor emin olun. Kasa daha az alıyor ve kasa eksiği maaşından kesiliyor ne kadar olursa olsun.
Hayır imkansız 70 hele geçen sene atüde değil o eski firmada dediğin kadar alıyorlarmış evet, atüde dediği gibi primle maks 45 alırsın ben en fazla 43 aldım ek mesai yapmıştım onda da. Ayrıca kasada hata yaparsan mesela 50 dolar açığın çıkarsa sen ödüyorsun.
Merhaba sezonluk satış danışmanı 2026 sezonunda ne kadar alır ve özel sağlık sigortası direkt başlıyormu yoksa 1 yıl dolduktan sonra mı yapılıyor

Merhabalar acaba hala atüde çalışıyormusunuz veya bu sezon için başvurdunuzmu . genel olarak çalışma ortamı veya kadroya kalma durumu nasıl oluyor acaba
Çalışmıyorum Şartları dışardaki normal işlere göre iyi tabi ama havacılık için değil bence. 2 gün çalışıp 2 gün izin yapıyorsunuz yani ayda 15 gün çalışıyorsunuz. Bir ay gece bir ay da gündüz ben izin böyle olduğu için çalıştım ama günde 12 saat haberiniz olsun.

Ne kadar olur bilemiyorum %20 falan zam yaparlar bence dediğim maaşa. Sağlık sigortası başlıyor direkt

Ne kadar olur bilemiyorum %20 falan zam yaparlar bence dediğim maaşa. Sağlık sigortası başlıyor direkt
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. görüşmeden sonra referans maili geldi ve refernaslarımı verdim acaba kaç günde geribana cevap gelir ve bundan sonra süreç nasıl ilerler şimdiden tesekuller

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.