Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Skyrock

Üye
8 Nis 2025
206
127
5
Merhaba,

2024 Kabin Memuru ilanında tüm aşamaları olumlu sonuçlanıp II. Grup için belge yüklemesi istenen adaylardan biriyim. Bedelli askerlik için başvuru yapmıştım ve bedelli askerlik ücretimi geçen hafta ödedim. Ancak halen sisteme düşmemiş bu sebepten de askerlik durum belgemi E Devlet üzerinden alamıyorum. Askerlik şubesine gittiğimde ise 1 hafta kadar sonra sistemde görüleceğini söylediler.

Belge yükleme süreci 2 gün sonra bitiyor ve tek eksik belgem bu. Elimde bedelli askerlik ücretini ödediğime dair dekont var sadece belge olarak. Başka türlü askerliğe dair herhangi bir belge alamıyorum. Elim kolum bağlı. Ne yapmalıyım? @rsi @admin Siz bir öneride bulunabilir misiniz?

• Like
Tepkiler: selenay
ben olumsuz bi sonuç gelir mi acaba diye bedelli ücretini ödemedim açıkçası çünkü duruma göre normal gitcem 2 ay içinde belli olur umarım

ben olumsuz bi sonuç gelir mi acaba diye bedelli ücretini ödemedim açıkçası çünkü duruma göre normal gitcem 2 ay içinde belli olur umarım
2024 ilan şartlarında askerlik şartı yok o yüzden normal de gidebilirsiniz ama eğitim dönemi ile çakışmaması gerekiyor tek şart bu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.