Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende pazartesi olcam işte bende haber bekliyorum ama ben hemen işten vıkısımı vermedim nolur nolmax diye sınavı geçmesek nolur işleyiş nasıl bilmediğim için erken davranmadım herseyi pazartesi belli olcak
Çalıştığım yer tanıdık olduğu için kapıyı açık bırakmak istedim birde dediğim gibi eğitime gittiğimiz gün artık bizim elemanımızsınız sigotanız başlayacak dediği için işten çıktım hayırlısı inşllah msj gelir se haberleşelim yine

Çalıştığım yer tanıdık olduğu için kapıyı açık bırakmak istedim birde dediğim gibi eğitime gittiğimiz gün artık bizim elemanımızsınız sigotanız başlayacak dediği için işten çıktım hayırlısı inşllah msj gelir se haberleşelim yine
Bence o ogunku giridgimzş sınav 70 üzeri olursa o yapılacak yoksa yok diye düşünüyorum apron kartı işe giriş kartı o olsa tamam ama işte baakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.