Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arandım ama hala eğitim için Atılcak mesaj gelmedi bilgisi olan varmı pazartesi sınav var hala mesaj yok arıyoruz ulaşamıyoruz bilgisi olan varmı @admin
Aynen çok haklı çoğu kişiye pazartesi geldi mesaj pazartesi sınav var bize halen gelmedi msj ve ulaşamıyoruz lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar, eğitim için yakın bir tarihte size eğitim için sms gelecektir. Tahminim cuma günü gelecek hafta sonu halledersiniz ve pazartesi de gidip sınava katılırsınız.

Başarılar.

• Like
Tepkiler: ADEM ÖZBEK
Arkadaşlar, eğitim için yakın bir tarihte size eğitim için sms gelecektir. Tahminim cuma günü gelecek hafta sonu halledersiniz ve pazartesi de gidip sınava katılırsınız.

Başarılar.
Çok teşekkür ediyorum çoğu kişiye pazartesi e-devlet üzerinden çalışmaları için eğitim videoları gidince yoğunluk yan bizi gözden kaçırdılar diye düşündük ama yine de 1 hafta çalışanla 2 gün
çalışan arasında fark olur inşallah kolay dır arada fark olmaz

Çok teşekkür ediyorum çoğu kişiye pazartesi e-devlet üzerinden çalışmaları için eğitim videoları gidince yoğunluk yan bizi gözden kaçırdılar diye düşündük ama yine de 1 hafta çalışanla 2 gün
çalışan arasında fark olur inşallah kolay dır arada fark olmaz
Sınavın zor olmadığına eminim ben de sizin gibi bekliyorum bugün teslim ettim ama sms daha gelmedi bekleyeceğiz artık 🙂✋

• Like
Tepkiler: ADEM ÖZBEK

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.