Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

busrat

Üye
5 Ocak 2026
22
6
0
Meslek
Kabin
Selamlar herkese! Aralık ayının sonunda mülakata girip referans maili alanlar için soruyorum, referanslarınızı gönderdikten sonra hastane için mail geldi mi? Benim referanslarımı 29unda aramışlar ama henüz bir hastane maili almadım. Eğitim mailleri gelmeye başlamış olduğu için biraz endişeliyim. Benim gibi son mülakatlara girenler paylaşırsa sevinirim :)

• Like
Tepkiler: mdenizulger ve Jas
Merak etmeyin mutlaka gelicektir endişe etmeyelim, mülakattan olumlu aldık önemli olan bu biraz gecikti sanki ama çok yakında bugün yarın, gerekli bilgi mailinin iletileceğini düşünüyorum sağlıkla ilgili, belli sayıda kişi var şuan bu durumda aynı tarihlerde referans maili alıp, beklemedeyiz bende dahil.. içiniz rahat olsun :)

• Like
Tepkiler: mdenizulger ve Jas
Merak etmeyin mutlaka gelicektir endişe etmeyelim, mülakattan olumlu aldık önemli olan bu biraz gecikti sanki ama çok yakında bugün yarın, gerekli bilgi mailinin iletileceğini düşünüyorum sağlıkla ilgili, belli sayıda kişi var şuan bu durumda aynı tarihlerde referans maili alıp, beklemedeyiz bende dahil.. içiniz rahat olsun :)
Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Sağlık beyan değerlendirme formunda e-nabızda ki her tanıyı yazmak mı gerekiyor?

merhaba, herhangi bir dönüş yapıldı mı?

Merhaba ben saglik raporumu vs gönderdim ancak henüz dönüş olmadı IK’dan ayni durumda olan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.