Pozisyon veya İlan Adı
CADET
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 11081

Arkadaşlar merhaba aralık ayında kurul mulakatına girip olumlu olumsuz sonuç alanlar oldu mu sağlık maili gelmeyip doğrudan olumsuz gelenler var mı

Forum oluşursa ne olacağını bilelim THY ayın 12 sinde yeni ödeme sistemini açıklayacak ondan önce olumsuz gelen re-teste kalan var mı

Merhaba, sağlık maili geldi sağlık süreçleri tamamlandı fakat herhangi bir olumlu veya olumsuz dönüş olmadı henüz. Ne zaman girmiştiniz siz?

Ben 17 aralık günü kurul mülakatına girdim. Orda sırayı ayarlayan genç bir arkadaş vardı ona sordum 2-3 hafta içinde sonuçlar açılanacak dedi ancak herhangi bir gelişme olmadı.

Arkadaşlar merhaba aralık ayında kurul mulakatına girip olumlu olumsuz sonuç alanlar oldu mu sağlık maili gelmeyip doğrudan olumsuz gelenler var mı
24 aralıkta kurula girdim. akabinde 1 hafta sonra ön sağlık değerlendirmesi geldi. ön sağlık için gittim aynı gün olumlu maili geldi ve geçtiğimiz hafta itibariyle class-1 teslim ettim. doktor class-1 kontrolünde her şeyin iyi göründüğünü söyledi ve mail beklememi söyledi. ben şu anda kurulun olumlu olumsuz mailini mi bekliyorum tam olarak anlamadım. kurul olumsuz ise zaten çoktan mail gelmesi gerekmez miydi? bu bekleme sürecinde neyi araştırıyorlar bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşırsa sevinirim herkese sürecinde başarıla dilerim.

• Like
Tepkiler: gunes
24 aralıkta kurula girdim. akabinde 1 hafta sonra ön sağlık değerlendirmesi geldi. ön sağlık için gittim aynı gün olumlu maili geldi ve geçtiğimiz hafta itibariyle class-1 teslim ettim. doktor class-1 kontrolünde her şeyin iyi göründüğünü söyledi ve mail beklememi söyledi. ben şu anda kurulun olumlu olumsuz mailini mi bekliyorum tam olarak anlamadım. kurul olumsuz ise zaten çoktan mail gelmesi gerekmez miydi? bu bekleme sürecinde neyi araştırıyorlar bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşırsa sevinirim herkese sürecinde başarıla dilerim.
Şu anda değerlendirmeler devam ediyordur olumlu olan adaylar için filo planlaması ve evrak kontrolleri yapılıyor sisteme yükledikleri hiç olumsuz olan bir aday duydunuz mu peki sağlık maili gelmeden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.