Pozisyon veya İlan Adı
Apron Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

melancholy

Üye
4 Ara 2025
5
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba. Apron memurluğu ile ilgili net bir bilgiye ulaşmaya çalışıyorum ama kafam karıştı.

Apron memuru alımlarının genelde lisans düzeyinden ve özellikle 4493 nitelik koduyla yapıldığı söylenmekte. Ben şu an 4 yıllık bir yabancı dil bölümünden mezunum ancak bu şartı karşılamak için ikinci üniversite olarak 2 yıllık açıktan Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği okumayı düşünüyorum.
Sorum şu: Ben zaten lisans mezunuyken, üstüne 2 yıllık SHUİ okursam bu nitelik kodunu sağlamış sayılır mıyım? Yoksa mutlaka ilgili alanın 4 yıllık lisans mezunu mu olmak gerekiyor Havacılık Yönetimi’nden?

Daha önce bu durumdan geçen veya net bilgisi olan varsa çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Apron memurluğu ile ilgili net bir bilgiye ulaşmaya çalışıyorum ama kafam karıştı.

Apron memuru alımlarının genelde lisans düzeyinden ve özellikle 4493 nitelik koduyla yapıldığı söylenmekte. Ben şu an 4 yıllık bir yabancı dil bölümünden mezunum ancak bu şartı karşılamak için ikinci üniversite olarak 2 yıllık açıktan Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği okumayı düşünüyorum.
Sorum şu: Ben zaten lisans mezunuyken, üstüne 2 yıllık SHUİ okursam bu nitelik kodunu sağlamış sayılır mıyım? Yoksa mutlaka ilgili alanın 4 yıllık lisans mezunu mu olmak gerekiyor Havacılık Yönetimi’nden?

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba apron memurluğu için havacılık yönetimi okumanız gerekiyor.Anadolu Üniversitesinde bu bölüm mevcut.

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba havacılık yönetimi mezunuyum ben ve evet dhmi apron memurluğu için sadece 4 yıllık havacılık yönetimi mezunlarını alıyor.

• Like
Tepkiler: airborn3
Dayın falan varmı sen onu söyle yalnız o da işe yaramıyor sağlam bir tanıdık lazım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.