Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp işcisi

BekirCicek

Üye
16 May 2025
23
4
0
Merhaba, güvenlik bilinci 1 eğitimini sivil havacılık yapmaya karar vermişti, onu tamamladık. Ondan sonra Sınavdan başarılı olduğumuzu, apron kartının cıkması icin sertifikayı mail olarak göndermemizi ve insan kaynaklarından haber beklememiz söylendi. 3 gün oldu ancak bir dönüş olmadı, dönüş alan var mı? Bu durum normal mi?

Merhaba, güvenlik bilinci 1 eğitimini sivil havacılık yapmaya karar vermişti, onu tamamladık. Ondan sonra Sınavdan başarılı olduğumuzu, apron kartının cıkması icin sertifikayı mail olarak göndermemizi ve insan kaynaklarından haber beklememiz söylendi. 3 gün oldu ancak bir dönüş olmadı, dönüş alan var mı? Bu durum normal mi?
ben de almadım daha birkaç gün sürer demişlerdi sanırım

Konudan bağımsız işe alınma sürecinizi anlatabilir misiniz?
İşte ne zaman başvurdunuz ne zaman geri dönüş oldu eğitim ne zaman başladı gibi..
Teşekkürler

Konudan bağımsız işe alınma sürecinizi anlatabilir misiniz?
İşte ne zaman başvurdunuz ne zaman geri dönüş oldu eğitim ne zaman başladı gibi..
Teşekkürler
18 nisanda başvurdum 21 nisanda form geldi 8 mayısta mülakata cagırıldım 15 inde olumlu olduguna dair mesaj geldi 23 mayısta sağlık belgelerini götürdüm 2 haziranda eğitim icin cagrıldım ancak müsaitligim yoktu gidemedim bayramdan sonra olan eğitim grubuna gittim aklına takılan ne varsa sorabilirsin yardımcı olmaya calısırım

18 nisanda başvurdum 21 nisanda form geldi 8 mayısta mülakata cagırıldım 15 inde olumlu olduguna dair mesaj geldi 23 mayısta sağlık belgelerini götürdüm 2 haziranda eğitim icin cagrıldım ancak müsaitligim yoktu gidemedim bayramdan sonra olan eğitim grubuna gittim aklına takılan ne varsa sorabilirsin yardımcı olmaya calısırım
Teşekkür ederim, hangi pozisyonda değerlendirme yapıldı. Eğitim kaç gün ve başka alım oluyor mu malum bizde bekliyoruz kaç aydır.

Teşekkür ederim, hangi pozisyonda değerlendirme yapıldı. Eğitim kaç gün ve başka alım oluyor mu malum bizde bekliyoruz kaç aydır.
Eğitim 8 iş günü sürdü ramp işcisi pozisyonundayım ilk başta teknisyenlere memurlar vb herkes aynı yerde eğitim alıyor sonra ayrılıyor ramp bölümü rampta eğitim alıyor harekat memuru operasyon destek memuru vs. Alım elbet olur ama ne zaman fazla bilmiyorum

• Like
Tepkiler: Ramco ve havacii1
Merhaba reis banada en son mesajda insan kaynaklarından geridönüş bekleyin dendi 3 gündür bekliyorum acaba herkesde böyle mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.