16 Kasım Antalya'daki Emirates Open Day e, direkt Crown plazaya mi gidiyoruz?
Yani öylece hiçbir ön kayıt vs yaptırmamıza gerek yok mu?
Merhaba, daha önce araştırmıştım İngilizce özgeçmiş ve vesikalık ve gitmende fayda var.16 Kasım Antalya'daki Emirates Open Day e, direkt Crown plazaya mi gidiyoruz?
Tamam.Merhaba, daha önce araştırmıştım İngilizce özgeçmiş ve vesikalık ve gitmende fayda var.
Özgeçmiş şart!
Tamam.
vesikalık fotoğrafı çıktı versek oluyor mu?
CV renkli / siyah beyaz fark eder mi?
seçilirsek mi alınıyor yoksa en başta herkesten topluyorlar mı?Dijital kopyalarınız kesinlikle telefonunuzda dursun. Dosyalar en son alınıyor diye biliyorum yani çoğu aşamayı geçtikten sonra. Onun öncesinde İK dışarıya gelip siteye kayıt olmanızı istiyor ve gerekli bilgileri belgeleri doldurmanızı istiyor sitede. Sonrasında tanıtım videosuyla başlıyor. ardından ekranda bir referans numarası gibi bir şey çıkararak iş ilanına başvurmanızı istiyor ve süreç başlıyor. Başarılar
İnvite only e kabul edilmediniz? hocam o zaman hiç etmezler. demek istemiyorum ama kendiniz karar verin.Geçen hafta başvurup ret mesajı aldım, open daya katılsam bu bir sıkıntı çıkarır mı?
Birebir beni görüp konuşacaklar bu bir fark yaratabilir diye düşünüyorum ayrıca tüm gereklilikleri de karşılıyorum, denesem mi denemesem mi bilmiyorumİnvite only e kabul edilmediniz? hocam o zaman hiç etmezler. demek istemiyorum ama kendiniz karar verin.
başta kimseden bir şey toplanmıyor. dediğim gibi dijitallerini sisteme yüklüyorsunuz sadece. gerekli açıklamalar yapılır zaten alanda. başarılar şimdidenseçilirsek mi alınıyor yoksa en başta herkesten topluyorlar mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.