Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hiç öyle düşünme. Elbet dönüş yaparlar. Sınav çok kötü geçmediyse bence geç de olsa olum bir dönüş olur diye düşünüyorum. Ben de halen bekliyorum çünkü
Çok kötü bi deneyimdi berbat bi deneyimdi çok rahat girdiğim sınavdan ellerim titreyerek çıktım resmen yaşadığım olumsuzluklardan dolayı gerçek performansımı yansıtamadığımı düşünüyprum

Çok kötü bi deneyimdi berbat bi deneyimdi çok rahat girdiğim sınavdan ellerim titreyerek çıktım resmen yaşadığım olumsuzluklardan dolayı gerçek performansımı yansıtamadığımı düşünüyprum
Ne olacağı hiç belli olmaz. Bir iki hafta daha bekleyip sonrasında yine farklı alternatifleri değerlendirmek mantıklı olabilir. Hayırlısı olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.