Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mantıklı olan tarihte bu zaten burası turizm üzerine yoğun olduğu için şuan hiç bir ilerleme yok Antalya için Nisanda oteller açılıyor daha 25 gün eğitim var birde şahsen Hazirandan önce havalimanına ayak basamayacağız herhalde.
Mantıklı olan tarihte bu zaten burası turizm üzerine yoğun olduğu için şuan hiç bir ilerleme yok Antalya için Nisanda oteller açılıyor daha 25 gün eğitim var birde şahsen Hazirandan önce havalimanına ayak basamayacağız herhalde.
Ben olumlu olma ihtimaline karşılık sağlık ocağında dün kan değerlerime baktırdım ne yazık ki karaciğer alt değerim yüksek geldi ve forumda sağlıktan elenen çok kişi var, süreç baştan sona problemle dolu
Arkadaşlar eğer süreciniz olumlu olursa sağlık raporunuzu Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezinde yaptırabilirsiniz aynı gün veriyorlar ve fiyatlarıda uygun.
Arkadaşlar eğer süreciniz olumlu olursa sağlık raporunuzu Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezinde yaptırabilirsiniz aynı gün veriyorlar ve fiyatlarıda uygun.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.