Eğitim boyunca üç şirketde sigorta ve yemek kartına ücret sağlar Havaş hakkında bir bilgim yok çelebi içinse ben de geçen hafta İngilizce seviye belirleme sınavına girdim ancak hala bir dönüş almadım olumlu olacağını düşünüyordum ama benden sonra sınava giren arkadaşımı 19 Ocak evrak teslimi için aramışlar. Ben henüz aranmadım. Ona göre bir tarih belirlersiniz aklınızda siz.
sinava girdiyseniz en az bir hafta bekliyorsunuz zaten illaki donus olur

Yani onda olmuş mu oluyo dil belirleme seviyesinden olumsuz dönüş gelir mi
İngilizce dil belirleme seviyesinden geçtiğinizde sizi arıyolar mülakat için benim olumlu geçti. Fakat mülakatım olmadı haber alamadım henüz

İngilizce sınava girdim sonra insan kaynaklari ve şef ile mülakata girdim bir tane hanımefendi zoomdan baglandu iglizce sorular sordu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.