Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Antalya base için şehir dışından katılıp ardından İngilizce sözlüden olumlu yanıt alıp, İstanbul için değerlendirilmek ister misiz sorusuna evet diyenler arasında Antalya base için mülakat tarihi maili almış kişiler var mı acaba?
bana da aynısı soruldu saw için değerlendirileceğimi söylediler ve hala tarih mailli almadım. sebebi saw için olması mı ve mülakat için istanbula mı çağıracaklar demek oluyor bu?

• Like
Tepkiler: daphnik
bana da aynısı soruldu saw için değerlendirileceğimi söylediler ve hala tarih mailli almadım. sebebi saw için olması mı ve mülakat için istanbula mı çağıracaklar demek oluyor bu?
evet bana söylenen aynen anladığınız şekilde. 1-2 hafta içinde mail alırsınız muhtemelen.

Şuanda saw base de kilo boy asamasindalar bir yada iki hafta içinde mail gelecek dediler, haftaya Perşembe cuma yada pazartesi fln cagirabilirler diye düşünüyorum, sadece tahmin tabi

Kurul mülakatını yapanlar haricinde dışarda biri yoktu bu yüzden ben de mülakat için biri çağırıldığı sırada bir şey sorabilir miyim diyerek konuştum ardından antalya base olarak devam etmek istediğimi söyleyince bekletildim ve en son mülakata alındım.
Sonucu da paylasabilir misiniz dönüş alinca, umarim olumlu olur. Fakat Antalya'da yaşayanlara oncelik verdiklerini düşünüyorum

• Like
Tepkiler: daphnik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.