Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz kabin memuru ilanı antalya base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

emrekrakow

Üye
2 Ara 2025
23
12
0
Meslek
Kabin
Merhaba, 5 ocak için Antalyaya davet aldım. 5 ocakta Boy - Kilo Ölçümü ve Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavlarından geçtikten sonra ne zaman kurul mülakatına çağırılırız? ertesi gün olur mu sizce?

• Like
Tepkiler: tutel
Merhaba,öncelikle tebrikler. Ben de aynı soruyu merak ediyorum şehir dışından geleceğim için.

bende antalya base için geleceğim, buradan öğrendiğim kadarıyla en erken 1 gün sonra oluyor, 1 hafta yazan da var, 6 ocakta gelicem ben belki 8sinde sizle beraber yaparlar 9u da yapmazlarsa haftasonuna giriyor şehir dışından gelenler konaklama konusunda ne düşünüyor?

Merhaba, 5 ocak için Antalyaya davet aldım. 5 ocakta Boy - Kilo Ölçümü ve Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavlarından geçtikten sonra ne zaman kurul mülakatına çağırılırız? ertesi gün olur mu sizce?
Merhaba bugün süreciniz bittiğinizde detaylı anlatabilir misiniz süreç nasıl ilerledi boy kilo ve İngilizce sınavı nasıldı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.