Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mrtconcon

Üye
14 Şub 2025
26
2
5
Herkese merhabalar. Antalya Base Tecrübesiz Kabin Memuru ilanından sağlık ön değerlendirme bildirimi aldım ve şimdi bildirimi yaptım. Sormak istediğim, şimdi sırada sanırım boy-kilo sağlık kısımları olacak. Bu işlemleri ve mülakatı peki nerede yapacaklar bilgisi olan var mı? Antalyada mı olur hepsi?

Herkese merhabalar. Antalya Base Tecrübesiz Kabin Memuru ilanından sağlık ön değerlendirme bildirimi aldım ve şimdi bildirimi yaptım. Sormak istediğim, şimdi sırada sanırım boy-kilo sağlık kısımları olacak. Bu işlemleri ve mülakatı peki nerede yapacaklar bilgisi olan var mı? Antalyada mı olur hepsi?
merhaba sağlık beyanı mailinde ne yapıyoruz normal soru cevap değil mi?

Bende yazan sadece listedeki sağlık sorunlarından biri var mıydı sorusu vardı evet veya hayır diye o kadar sonra gönder dedim başka bir şey çıkmadı. Ben de şu an beklemedeyim.
teşekkürler 🙏 siz saw base başvurmuş muydunuz? ben saw ve ayt başvuruluyum, ayt daha çok istememe rağmen şansıma ilk saw geldi ve arada kaldım. bir iki gün bekleyeceğim. sanırım antalya alımları da istanbulda oluyor diye duymuştum. dönüş alırsanız burdan beni de bilgilendirirseniz sevinirim

• Like
Tepkiler: mrtconcon
teşekkürler 🙏 siz saw base başvurmuş muydunuz? ben saw ve ayt başvuruluyum, ayt daha çok istememe rağmen şansıma ilk saw geldi ve arada kaldım. bir iki gün bekleyeceğim. sanırım antalya alımları da istanbulda oluyor diye duymuştum. dönüş alırsanız burdan beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Sadece ayt başvurdum ben olursa yazarım başarılar şimdiden.

ayt değerlendirmesi için bana lokasyon antalya the marmara otel olarak geldi

• Like
Tepkiler: mrtconcon ve jewel

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.