Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu Sağlık
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
28 Nis 2026
3
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba 2019 yılında anksiyete tanısı aldım 50 mg lustralle başladım sonra kontrollerimi aksattım 2022 ve 2023 de gittim yani 3 defa gittim son gittiğimde ilacımı yükseltti Lustral 200 yaptı uyuyamadığım için ama kullanmadım. Sonra o günden bu yana hiç gitmedim.Bu bir sorun teşkil eder mi?

Anksiyete tanısı konmuş olması yüzünden muhtemelen sorun teşkil edecektir ziyaret süresi konusunun dışında kalıyor bu konu yinede şansını dene derim

Peki şimdi psikiyatri ye gidip iyi olduğuma dair bir belge alsam? Thy’den hiç umudum yok ama Pegasus ve ajet de mi olumsu olur acaba

Ajet thy ao ya bağlı olduğu için süreçler aynı muhtemelen ek tektik ya da yazı olsa bile şirket doktoru itinalı yaklaşabilir Pegasus’un bazı konularda daha esnek olduğu doğru o yüzden hepsinde şansınızı deneyin zaten yüksek ihtimal şirketlerin bir sonraki alımı aynı zamana denk gelicek mevcut durumdan ötürü biri olmazsa belki öteki olur başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.