En Sevdiğiniz Yer Hizmetleri Şirketi

• Havaş

• Çelebi

• TGS (Turkish Ground Services)

• Pegasus

• Fugo

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

gunes

havayoluhaber.com
Üye
1 Şub 2024
1,885
1,600
600
havapersonel.com
Meslek
İdari
En sevdiğiniz yer hizmetleri şirketi hangisi? Yukarıdaki anket aracılığıyla bizimle paylaşın. ✈️ 💙
  • Sadece üyelerimiz oy kullanabilir.
  • Oyunuzu kullandıktan sonra sonuçlara ulaşabilirsiniz.

TGS'ye o kadar oy verilmesi bizim halktan neden bir şey olmayacağını kanıtlıyor.

TGS herkesin bildiği bir şeyi (T ile başlıyor L ile bitiyor) göz göre göre yapıyor ve herkes bunun farkında buna rağmen en çok oyu o almış.

Güzide bir atasözü bırakayım buraya "Eşek olana semer vuran çok olur".

TGS'ye o kadar oy verilmesi bizim halktan neden bir şey olmayacağını kanıtlıyor.

TGS herkesin bildiği bir şeyi (T ile başlıyor L ile bitiyor) göz göre göre yapıyor ve herkes bunun farkında buna rağmen en çok oyu o almış.

1741179662252.png

• Like
Tepkiler: Edantopal

Havacılıkta çalıştınız mı bilmiyorum. Olur da bir gün çalışma fırsatı bulursanız aslında tüm şirketlerin aynı işleyişte olduğunu yakından görmüş olacaksınız :) Çoğu kişinin Tgs'nin yan haklar konusunda en avantajlı şirket olduğu için seçtiğini düşünüyorum. Ayrıca sanırım sizde başvuru yapmıştınız o zaman yukarda belirttiğiniz atasözü kategorisine sizde giriyorsunuz :)

Havacılıkta çalıştınız mı bilmiyorum. Olur da bir gün çalışma fırsatı bulursanız aslında tüm şirketlerin aynı işleyişte olduğunu yakından görmüş olacaksınız :) Çoğu kişinin Tgs'nin yan haklar konusunda en avantajlı şirket olduğu için seçtiğini düşünüyorum. Ayrıca sanırım sizde başvuru yapmıştınız o zaman yukarda belirttiğiniz atasözü kategorisine sizde giriyorsunuz :)
Tamam o zaman herkes aynı adaletsizliği yapıyor diye adaletsizliği meşru kılalım :).

Başvuru yaptım ama şirketin politikalarını sevmiyorum.

Tab
Tamam o zaman herkes aynı adaletsizliği yapıyor diye adaletsizliği meşru kılalım :).

Başvuru yaptım ama şirketi sevmiyorum.
Tabi ki meşru kılmayalım. Ama napalım yani yapcak bir şey yok işleyiş bu şekilde bunu düzeltecek olan kişi biz değiliz maalesef ki

TGS'nin bu kadar oylanmasının sebebi, şartlara uygun olan herkesi değerlendirme süreçlerine dahil etmesi. Diğer yer hizmetlerinden dönüş almak çok daha zor. Dönüş yapsalar bile kapsamlı bir şekilde geniş bir kitleye dönüş yapmıyorlar(KariyerNet). Adaylar, TGS'ye başvuru yaptığında şartlara uygunsa en azından bir dönüş alıyor. Bir de üstüne Türk Hava Yolları'nın iştiraki olduğunu düşününce, gel de oy verme...

TGS'nin bu kadar oylanmasının sebebi, şartlara uygun olan herkesi değerlendirme süreçlerine dahil etmesi. Diğer yer hizmetlerinden dönüş almak çok daha zor. Dönüş yapsalar bile kapsamlı bir şekilde geniş bir kitleye dönüş yapmıyorlar(KariyerNet). Adaylar, TGS'ye başvuru yaptığında şartlara uygunsa en azından bir dönüş alıyor. Bir de üstüne Türk Hava Yolları'nın iştiraki olduğunu düşününce, gel de oy verme...
TGS geçen sene İzmir alımında olumlu veya olumsuz sonuç bildirme konusunda ne mail ne sms ile hiçbir şekilde dönüş yapmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.