14 Mar 2025
24
6
0
Arkadaşlar dün bana olumlu dönüş yapıldı fakat Ankara’daki hastanelerin hiçbirinde istenilen tarihe rapor hazır olmuyor, mail attım dönüş olmadı benimle aynı durumda olanlar var mı?

Arkadaşlar dün bana olumlu dönüş yapıldı fakat Ankara’daki hastanelerin hiçbirinde istenilen tarihe rapor hazır olmuyor, mail attım dönüş olmadı benimle aynı durumda olanlar var mı?
ptesi günü istanbul'da bu raporu alabileceğiniz hastaneler vardır diye düşünüyorum, eğer raporu ist'da teslim etmenizi istedilerse ptesi rapor alıp bi gece konaklamayı değerlendirebilirsiniz

Merhaba, sağlık raporunu yurt dışından aşabilme şansımız var mı bilginiz

Ben de 18 martta girmistim o gun girip olumlu aldiysaniz buyuk ihtimalle ben elendim 😓size de dendi mi sonuclat 1 ay icinde aciklanir diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.